Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Άρης Βλάχος στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Τον Άρη Βλάχο τον γνωρίσαμε μέσα από τραγούδια όπως το «Κι εσύ να χάνεσαι» (Σταμάτης Κραουνάκης - Πάνος Μουζουράκης), το πιο πρόσφατο «Μια βόλτα» (Ηρώ Σαΐα) αλλά και ως σταθερό συνεργάτη του Σταμάτη Κραουνάκη σαν ενορχηστρωτή, διευθυντή ορχήστρας και μαέστρο στην Σπείρα-Σπείρα. Για δύο Τρίτες του Φεβρουαρίου 11 και 18, ο Άρης Βλάχος μαζί με τους καλεσμένους του, μας προσκαλούν σε μια γιορτή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

58919-117500.jpg

Τον Άρη Βλάχο τον γνωρίσαμε μέσα από τραγούδια όπως το «Κι εσύ να χάνεσαι» (Σταμάτης Κραουνάκης - Πάνος Μουζουράκης), το πιο πρόσφατο «Μια βόλτα» (Ηρώ Σαΐα) αλλά και ως σταθερό συνεργάτη του Σταμάτη Κραουνάκη σαν ενορχηστρωτή, διευθυντή ορχήστρας και μαέστρο στην Σπείρα-Σπείρα.

Για δύο Τρίτες του Φεβρουαρίου 11 και 18, ο Άρης Βλάχος μαζί με τους καλεσμένους του, μας προσκαλούν σε μια γιορτή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Δύο βραδιές με δικά του γνωστά τραγούδια από τις δυο δισκογραφικές του δουλειές «Ένα-Ένα», «Λευκό Χαρτί», νέες συνθέσεις του αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα σημαντικών Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Την παράσταση θα πλαισιώνει παράλληλη εικαστική δράση από την Έλλη Βέλλιου.

Τρίτη 11 & 18 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα 21.00