Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Tilemachos Moussas Trio και Labros Filippou στο Tiki Bar

To Tilemachos Moussas Trio με την εκρηκτική παρουσία του αιρετικού performer & κόντρα τενόρου, Λάμπρου Φιλίππου, σε νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις και κορυφαίες διασκευές. Θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά, νέες συνθέσεις των Μούσα και Φιλίππου, από τον επερχόμενο δίσκο του Tilemachos Moussas Trio και τον πρώτο προσωπικό του Λ. Φιλίππου. Καρποί μιας σχέσης που αποκαλύπτεται εμπρός σας στην ωριμότερη και πιο ενθουσιώδη μορφή της.

58521-116849.jpg

To Tilemachos Moussas Trio με την εκρηκτική παρουσία του αιρετικού performer & κόντρα τενόρου, Λάμπρου Φιλίππου, σε νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις και κορυφαίες διασκευές.

Θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά, νέες συνθέσεις των Μούσα και Φιλίππου, από τον επερχόμενο δίσκο του Tilemachos Moussas Trio και τον πρώτο προσωπικό του Λ. Φιλίππου. Καρποί μιας σχέσης που αποκαλύπτεται εμπρός σας στην ωριμότερη και πιο ενθουσιώδη μορφή της.

Επί σκηνής: Tilemachos Moussas Trio, με τον ίδιο στις κιθάρες/ analog synth/ μουσικό πριόνι/ theremin και τους Γιώργο Γαλόπουλο στο κοντραμπάσο και Πάνο Τζινιώλη στα τύμπανα, και ο Λάμπρος Φιλίππου στη φωνή.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ώρα 21.30

Είσοδος 5 ευρώ