Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Φοίβος Δεληβοριάς στο PassPort

Τέρμα οι τυπικότητες και οι ψευτοευγένειες: ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενούμενοι στο Passport και αυτή τη φορά σκοπεύουν σε μιαν… «Αρμένικη Βίζιτα»! Ξεκινώντας από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου - και για λίγα μόνο Σάββατα- θα φάνε όλους τους μεζέδες, θα πιούνε όλα τα ποτά, θα φωνάξουν όλους τους φίλους τους για παιχνίδι και, το κυριότερο, δεν θα κατέβουν με τίποτα απ’ τη σκηνή, αν δεν ξαναγεννηθεί ό,τι παλιό, αν δεν παρουσιαστεί ό,τι καινούργιο , αν δεν εορταστεί ό,τι αξίζει να γιορτάσουμε..

57880-115788.jpg

Τέρμα οι τυπικότητες και οι ψευτοευγένειες: ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενούμενοι στο Passport και αυτή τη φορά σκοπεύουν σε μιαν… «Αρμένικη Βίζιτα»!

Ξεκινώντας από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου - και για λίγα μόνο Σάββατα- θα φάνε όλους τους μεζέδες, θα πιούνε όλα τα ποτά, θα φωνάξουν όλους τους φίλους τους για παιχνίδι και, το κυριότερο, δεν θα κατέβουν με τίποτα απ’ τη σκηνή, αν δεν ξαναγεννηθεί ό,τι παλιό, αν δεν παρουσιαστεί ό,τι καινούργιο , αν δεν εορταστεί ό,τι αξίζει να γιορτάσουμε..

Για μία ακόμα φορά μία εντελώς διαφορετική παράσταση, με γνωστές αλλά και απροσδόκητες επιλογές απ’ τη δισκογραφία του Φοίβου, τραγούδια άλλων που αγαπάει και τα ’φερε η κουβέντα, αλλά και - για πρώτη φορά - καινούργια τραγούδια, από τον δίσκο που ετοιμάζει για το 2014.

Σημαντικό: φέρτε μαζί πιτζάμες και οδοντόβουρτσες. Προσφέρουμε καφέ το επόμενο πρωί!

Ημερομηνίες παραστάσεων:

Σάββατο 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 22/2, 1/3, 8/3

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

12 eur (στο bar)

20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)