Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Κρίστη Στασινοπούλου & Στάθης Καλυβιώτης στον Στάβλο

Στο γνωστό μς μπαρ και λαϊβάδικο της δεκαετίας του 80, τον Στάβλο στο Θησείο, στον μακρόστενο, πέτρινο χώρο, πίσω από την εσωτερική αυλή, ξανα-άρχισαν τα λάιβ. Εκεί παίζουν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 22:30 το βράδυ, η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης. Διασκευές δημοτικών από το δίσκο Greekadelia (νούμερο 1 στα World Music Charts Europe) τραγούδια από τον Υφαντόκοσμο, τα Ηχοτρόπια, Τα Μυστικά των Βράχων και τοΤαξιδοσκόπιο και καινούρια, ανέκδοτα τραγούδια που ηχογραφούν αυτήν την εποχή. Κρίστη Στασινοπούλου, τραγούδι, μπεντίρ και ινδικό αρμόνιο

57196-114504.jpg

Στο γνωστό μς μπαρ και λαϊβάδικο της δεκαετίας του 80, τον Στάβλο στο Θησείο, στον μακρόστενο, πέτρινο χώρο, πίσω από την εσωτερική αυλή, ξανα-άρχισαν τα λάιβ. Εκεί παίζουν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 22:30 το βράδυ, η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης.

Διασκευές δημοτικών από το δίσκο Greekadelia (νούμερο 1 στα World Music Charts Europe) τραγούδια από τον Υφαντόκοσμο, τα Ηχοτρόπια, Τα Μυστικά των Βράχων και τοΤαξιδοσκόπιο και καινούρια, ανέκδοτα τραγούδια που ηχογραφούν αυτήν την εποχή.

Κρίστη Στασινοπούλου, τραγούδι, μπεντίρ και ινδικό αρμόνιο

Στάθης Καλυβιώτης, λαούτο, live looping και ηλεκτρονικά

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα 22.30

είσοδος: 5 ευρώ

μπύρα/ποτό: 4/5 ευρώ