Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Δημήτρης Μυστακίδης & καλεσμένοι

rebetika_soldout.jpg

Με το τέλος της πρώτης τους σεζόν, οι Κασέτες του Μελωδία 99.2, η σειρά συναυλιών που πραγματοποιούνται παρουσία ακροατών στη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2, κορυφώνονται με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο. Οι καλοκαιρινές Κασέτες είναι αφιερωμένες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και η πρώτη από αυτές είναι γεμάτη με Ρεμπέτικα. Με τραγούδια που καθόρισαν το ελληνικό ρεπερτόριο και μιλούν για το τσαλάκωμα, τα λάθη, τις ατέλειές μας.

Ο Μελωδία 99.2 αναθέτει στον μουσικό, ερευνητή και δάσκαλο Δημήτρη Μυστακίδη να φτιάξει μια Κασέτα με τα τραγούδια που γράφτηκαν πηγαία, από ευφυείς, λαϊκούς καλλιτέχνες. Που μας δίδαξαν την απλότητα και τώρα μας καλούν να τα ανακαλύψουμε μέσα από μια νέα ματιά. 

Επί σκηνής οι αγαπημένες φωνές των Φωτεινής Βελεσιώτου, της Ελένης Βιτάλη, του Δημήτρη Μυστακίδη, της Γιώτας Νέγκα, του Γιώργου Νταλάρα, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Ορφέα Περίδη, του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Τσαλιγοπούλου μαζί με τους Εισβολέα και Christian Ronig, αναλαμβάνουν να φτιάξουν αυτή την ξεχωριστή Κασέτα υπενθυμίζοντάς μας πως το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης κρύβεται στις διαχρονικές ατέλειές της.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

rebetika_soldout.jpg
Δημήτρης Μυστακίδης & καλεσμένοι
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια για τη συναυλία έχουν εξαντληθεί.