Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Shadow Ρlay Festival Vol. 4 @ Κύτταρο

Το Rory Gallagher Greece και το Κύτταρο Live Club περήφανα παρουσιάζουν το Shadow Play Festival Vol.4 Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος, σας προσκαλούμε, στο μοναδικό live happening, για τον αξεπέραστο άνθρωπο-κιθαρίστα-δημιουργό, τον αγαπημένο, Rory Gallagher. Οι Band of Friends, φίλοι - συνοδοιπόροι και καλύτεροι εκφραστές της μουσικής του Rory, καταξιωμένοι πλέον και στο ελληνικό κοινό μετά από την περσινή καταιγιστική τους εμφάνιση, επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα εκκωφαντικό live για το «το αγαπημένο τους κοινό».

55602-111976.jpg

Το Rory Gallagher Greece και το Κύτταρο Live Club περήφανα παρουσιάζουν το Shadow Play Festival Vol.4

Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος, σας προσκαλούμε, στο μοναδικό live happening, για τον αξεπέραστο άνθρωπο-κιθαρίστα-δημιουργό, τον αγαπημένο, Rory Gallagher.

Οι Band of Friends, φίλοι - συνοδοιπόροι και καλύτεροι εκφραστές της μουσικής του Rory, καταξιωμένοι πλέον και στο ελληνικό κοινό μετά από την περσινή καταιγιστική τους εμφάνιση, επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα εκκωφαντικό live για το «το αγαπημένο τους κοινό».

Μαζί τους οι Σπυριδούλα, το ζωντανό συγκρότημα-θρύλος της Ελληνικής Rock σκηνής, θα αποτελέσουν τους πλέον κατάλληλους συμπρωταγωνιστές σε μια συναυλία που θα σας καθηλώσει.

Το “Shadow Play Festival” μια ιδέα που έγινε θεσμός, χάρη στην αγάπη όλων, διοργανωτών – καλλιτεχνών – κοινού, φιλοδοξεί και φέτος να μας χαρίσει μια βραδιά, γεμάτη ενέργεια, συναίσθημα, καυτά solo και ελεύθερο πνεύμα, γεμάτη ...Rory

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα: 21.00

Είσοδος: 15 ευρώ