Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Alexandra Gravas, SONGBOOK 2 #discoveries

Alexandra Gravas, SONGBOOK 2 #discoveries

Η Calypso music productions παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το νέο CD της ελληνίδας μεσοφώνου Alexandra Gravas, "SONGBOOK 2 #discoveries". Μουσική σαν ταξίδι ψυχής σαν μικρά πολύτιμα πετράδια, που μπορούν και στολίζουν την ψυχή μας, μας ταξιδεύουν στα πέρατα του κόσμου και μας κάνουν να ονειρευόμαστε.

Θα συνοδεύσουν μουσικά οι κορυφαίοι σολίστ: Πέτρος Μπούρας πιάνο, Δημήτρης Κουζής βιολί, Γιάννης Γιοβάνος τσέλο, Βιβή Γκέκα μαντολίνο. Ειδική συμμετοχή: Μίμης Πλέσσας

Λίγα λόγια για το CD και την εκδήλωση

Σε έξι διαφορετικές γλώσσες (ισπανικά, ελληνικά, κινέζικα, αραβικά, γερμανικά και γαλλικά) τραγουδάει στο νέο της CD η Ελληνίδα μεσόφωνος ALEXANDRA GRAVAS. Η πολυταξιδεμένη ερμηνεύτρια, παρουσιάζει με περίσσεια ικανοποίηση και υπερηφάνεια τη νέα της μουσική δουλεία. Εμπειρίες που έζησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε ένα συνεχές ταξίδι με συναυλίες ανά τον κόσμο. Περιέχει επίσης αγαπημένα τραγούδια των δύο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη και Μίμη Πλέσσα, ο οποίος μάλιστα παίζει ο ίδιος στο πιάνο. Με την μοναδική επικοινωνιακή της άνεση η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας μιλήσει και θα μας μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή της.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Alexandra Gravas, SONGBOOK 2 #discoveries
Alexandra Gravas, SONGBOOK 2 #discoveries
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Είσοδος ελεύθερη. Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO