Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

ELIOT & Beth Hirsch

ELIOT & Beth Hirsch

Ο έλληνας παραγωγός ELIOT ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s παρέα με την Beth Hirsch για να παρουσιάσουν το νέο τους κομμάτι "Let The Sun Rise", συνοδεία εξαμελούς μπάντας.

Η Beth Hirsch είναι μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της παγκόσμιας electronica. Τα φωνητικά της έχουν συνοδέψει πασίγνωστες επιτυχίες όπως τα "One Fine Day" των Jakatta, το “All I Need” των AIR, το “D*Votion 2000” των D*Note κ.α.

Ο ELIOT έχει διαγράψει μεγάλη και αισθητή πορεία εντός και εκτός χώρας με remixes και παραγωγές, όπως το πρόσφατο «The ELIOT Sessions” των Jessica 6.

Το live θα ανοίξουν οι IOTAPHI, το νέο art project της Ilia Darlin.


ELIOT

Μουσικός παραγωγός, τραγουδιστής και remixer, ο ELIOT προτείνει μια post vintage άποψη για τη μουσική, συνδυάζοντας fat αναλογικούς ήχους, καθαρά beats και pop μελωδίες.

Μέχρι τώρα έχει κάνει official remixes για τους JBAG, Dimitri from Paris, Aeroplane, Hard Ton, Mighty Mouse, S 'Express, Jessica 6, Tensnake, Kris Menace και πολλούς άλλους.

Το 2011 προσέλκυσε την προσοχή της dance diva Nomi Ruiz, που του ζήτησε να συμμετέχει ως keyboardist και παραγωγός της μπάντας της Jessica 6, με έδρα τη Νέα Υόρκη. Μαζί θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ 'The ELIOT Sessions' (2018).

Το 2014 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του house single - «Way Back» από τη Madison Sq. Records.

Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησε το disco single “Runnin'” στην Amour Records παρέα με το δίδυμο SWEETOOTH, με remixes από τους Digital Riot (Nervous Records) και Dimi Phaze.

To single του ‘Let The Sun Rise’ feat. Beth Hirsch μόλις κυκλοφόρησε από την Amour Records με remixes από Mighty Mouse, Hard Ton κ.ά.

SoundcloudFacebook

Beth Hirsch

Η ιδιαίτερη φωνή της Beth Hirsch συνεχίζει να εμπνέει και να προσφέρει πνοή στη διεθνή μουσική σκηνή.

Ξεκινώντας με την εμφάνισή της στο άλμπουμ των Air - Moon Safari του 1998 και το κλασικό "All I Need", η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους συνθέτες και DJs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των Jakatta, D*Note, Solar Bears και DJ Vincenzo Callea. Αποτελεί επίσης το ήμισυ του ηλεκτρονικού trip hop duo, AlfaBeth, μαζί με τον Γερμανό συνθέτη και παραγωγό Mr. Alfa.

H Hirsch έχει επίσης κυκλοφορήσει τα άλμπουμ “Early Days” και “Wholehearted.”, ενώ το νέο της άλμπουμ "Love Is For Everyone - L.I.F.E. Part II & III αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

WebsiteFacebook

IOTAPHI

To IOTAPHI (ΙΦ) είναι το νέο art project της Ilia Darlin, σε συνεργασία με τον Francesco IX, που γεννήθηκε και πήρε μορφή στο Los Angeles και την Ibiza. Σκοτεινός ηλεκτρονικός ήχος εμπνευσμένος στο Es Vedrà, το νησί των Σειρήνων, παντρεμένος με όργανα όπως το σαντούρι. Σα να συναντιόντουσαν ο Όμηρος με τον James Blake, τον Johann Sebastian Bach, τον Nils Frahm και την Maria Sabina δίπλα στη θάλασσα και έπιναν κρασί υπό την επήρεια μαγικών μανιταριών.

Οι IOTAPHI έχουν ανοίξει τη συναυλία των Muse στο Ejekt Festival, ενώ η Ilia Darlin, the enfant terrible της Μεσογείου όπως έχει χαρακτηριστεί από τον Αγγλικό τύπο, έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως Katy B, Florence and the Machine, Orbital, Schiller, Marina and the Diamonds κ.α.

Το video για το debut single τους Kids Of Chaos, με concept της Ίλιας και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Ρέντη, προτάθηκε στα Berlin Music Video Awards, βραβεύτηκε στο Cinema Perpetuum Mobile ISSF της Λευκορωσίας και είναι προτεινόμενο στο Athens Short Film Festival.

Το EP τους “Kloudland” με συμμετοχή του Daniel Heath (Lana Del  Rey Blue Jeans, Ultraviolence…) κυκλοφορεί μόλις κυκλοφόρησε από την Desire Bay και την Amour Records.

WebsiteSpotifySoundcloud

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ELIOT & Beth Hirsch
ELIOT & Beth Hirsch
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος: 6 ευρώ