Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Technotropia w/ Cosmic Boys

Technotropia w/ Cosmic Boys

H Technotropia σε συνεργασία με το Steam Athens και την Hibernation μας παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Cosmic Boys, ένα ανατρεπτικό δίδυμο απο την Γαλλία όπου έχει κατακλύσει τα τσάρτ σε όλο τον κόσμο με τις εξαιρετικές δημιουργίες του. Φτιάχνοντας το δικό τους μοναδικό στύλ ο Sebastien Bevil & ο Gaby Meynadier έχουν πλέον αναγνωριστεί παγκοσμίως ώς δύο απο τους καλύτερους παραγωγούς του είδους. Θα είναι λοιπόν μαζί μας για να μας εκπλήξουν με μερικά από τα πιό δυνατά και ακυκλοφόρητα κομμάτια τους σε ένα εκρηκτικό σέτ που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Cosmic Boys 
Οι Cosmic Boys, νεοφερμένοι στη Γαλλική μουσική Techno, είναι ακόμα ένα μυστήριο και είναι μία μεγάλη χαρά για όλους. Αληθινοί ηδονιστές, οι δύο φίλοι ζουν και αναπνέουν με την τεχνολογία και την μουσική, καθώς είναι βασικό στοιχείο για την καθημερινότητά τους ανάμεσα στην παραγωγή, το set dj και τη διαχείριση της δισκογραφικής τους Scander. Στη ζωή και στη σκηνή, η ανταλλαγή απόψεων και η διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους είναι απαραίτητη.

Ο Sebastien Bevil & ο Gaby Meynadier έφτιαξαν το δικό τους μοναδικό στυλ μουσικής που τους αντιπροσωπεύει στις εμφανίσεις τους με ένα μείγμα Minimal, Techno και Electro σε αμέτρητες σκηνές φεστιβάλ και των μεγαλύτερων κλάμπ του κόσμου. Τα singles τους καταλήγουν συχνά στις κορυφαίες 10 επιτυχίες του Beatport. Το 2016 οι Cosmic Boys έγιναν το νούμερο 1 σαν Γάλλοι καλλιτέχνες και αριθμός 2 σαν παγκόσμιοι καλλιτέχνες της Minimal σκηνής. Παρουσιάστηκαν επίσης στην δισκογραφική του Richie Hawtin (Minus) με το remix τους στον Marc Houle "Girl One" καθώς και στην Form, την δισκογραφική του Popof.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Technotropia w/ Cosmic Boys
Technotropia w/ Cosmic Boys
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:00 - Μέχρι τις 08:00 - Τιμές εισόδου: 12€ - Τιμή Φιάλης: Τραπέζι: 120 € / 4 άτομα (1 φιάλη)