Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Αριστοτέλης Ρήγας Musicomedy

a_rigas.jpg

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ MUSICOMEDY

Παίχτηκε σε θέατρα, σε φεστιβάλ, σε μπαράκια, σε ταβέρνες, σε μεζεδοπωλεία, σε λάουντζ και τσιλ άουτ καφετέριες, μπροστά σε εκατοντάδες άτομα (1500 κατά προσέγγιση), μπροστά σε δεκάδες άτομα (έντεκα κατά προσέγγιση), στην Αθήνα και την επαρχία, από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Παλαιόχωρα Χανίων. Απέσπασε 5 αστέρια στις κριτικές κοινού του αθηνοράματος, σκόρπισε γέλια και τώρα έφτασε η ώρα να κλείσει τον κύκλο της όπως της πρέπει!

Το «musicomedy» του Αριστοτέλη Ρήγα, μια μοναδική στο είδος της παράσταση standup comedyκαι μουσικής κωμωδίας, έρχεται για ΜΙΑ, ΜΟΝΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ στο χώρο του IΛΙΟΝ PLUSτην Τετάρτη 28 Μαρτίου όπου και θα βιντεοσκοπηθεί για να περάσει στην ιστορία, μαζί με όλους εσάς που θα γίνετε κομμάτι αυτής της ξεχωριστής βραδιάς.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μόνος του επί σκηνής, με ένα μικρόφωνο και την κιθάρα του συνδυάζει σύντομα (αλλά και μεγαλύτερα) αστεία, λογοπαίγνια, ευφάνταστες παρατηρήσεις και πρωτότυπες μουσικές διασκευές σε ένα “sui generis” κωμικό υπερθέαμα. Δείτε το γιατί θα το κατεβάσουν!

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

a_rigas.jpg
Αριστοτέλης Ρήγας Musicomedy
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος: 6€ Προπώληση σε όλο το δίκτυο της viva και στο viva.gr - Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00