Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Έιτ | 8.Queer

Έιτ | 8.Queer

Με τα λόγια της ομάδας Έιτ | 8.Queer:

Δημιουργήσαμε το 8 σαν πλατφόρμα αυτοέκφρασης, κυρίως για να καλύψουμε τις δικές μας ανάγκες και των φίλων μας, για διασκέδαση όπως πιστεύουμε πως πρέπει να είναι, την ανάγκη μας για επικοινωνία και επαφή στον πραγματικό κόσμο και όχι τον ψηφιακό, για να αντισταθούμε και σε αυτή την κρίση, με τέχνη, με μουσική, με χιούμορ, με αγάπη.

Το 8.Queer δημιουργήθηκε από τον Νίκο Πατρελάκη (Nikko Patrelakis), την Φώφη Τσεσμελή (DJ Fo) και τον Ηλία Δοξάκη (ELIOT), που θα διαλέγουν και τις μουσικές στα πάρτι της ομάδας.

Είσαι η μουσική, όσο αυτή διαρκεί  – T.S. Eliot

Το πρώτο μας πάρτι θα γίνει στο DAVID, στο Γκάζι, Κωνσταντινουπόλεως 44, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, με uplifting καινούργιες μουσικές,  και visuals ειδικά για το βράδυ αυτό εμπνευσμένα από γνωστούς LGBT φωτογράφους Έλληνες και ξένους.

Δημιουργούμε τα δικά μας καινούργια πρότυπα.

Τα μελλοντικά μας σχέδια περιλαμβάνουν περιοδικές συναντήσεις σε χώρους της Αθήνας αρχικά, με αναφορά το σύγχρονο dance culture, εκθέσεις και performances με έργα queer καλλιτεχνών, συζητήσεις και παρουσιάσεις με διεθνείς καλεσμένους, καλλιτέχνες, λογοτέχνες και στοχαστές, και ότι άλλο συζητήσουμε και οραματιστούμε μαζί με τους φίλους μας, γιατί είμαστε κοινότητα, και από αυτό ξεκινάνε και τελειώνουν όλα για εμάς.