Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

SuperSoul + 7-Odds + The BuzzDealers στο Ίλιον Plus

342319-711610.jpg

Είναι νέοι, έχουν προοπτικές, γκρουβάρουν δίχως έλεος, αγαπούν τη μουσική τους και λατρεύουν να τη μοιράζονται με κόσμο. Ο λόγος για τους Supersoul, 7-Odds και The Buzzdealers.

SUPERSOUL

Το rock'n'roll trio των Supersoul αποτείται από τους Rami Winston (κιθάρα & φωνή), Rusty Mass (μπάσο & φωνή) και Evan Maragkoudakis (drums & φωνή). Τα τελευταία χρόνια πορεύονται δυναμικά στον cranked blues ήχο, διαγράφοντας με σταθερότητα και συνέπεια τη δική τους διαδρομή στην εγχώρια underground μουσική σκηνή. Βρισκόμενο στα τελευταία βήματα της παραγωγής του χωρισμένου σε τρία μέρη και αποτελούμενου από 14 τραγούδια ντεμπούτο τους, το γκρουβάτο αθηναϊκό σχήμα πραγματοποιεί μια μικρή παύση από το studio, για να παρουσιάσει ένα μεγάλο δείγμα των τραγουδιών αυτών.

7-ODDS

Οι 7-Odds είναι μία garage rock μπάντα από την Αθήνα, που σχηματίστηκε το 2011. Μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, ξεπηδούν κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία και άλλα cult σκηνικά, απευθυνόμενες σε οποίον είναι αποφασισμένος να αρνηθεί την εξέλιξή του σε ένα χαζό ρομπότ. Η κυκλοφορία του ντεμπούτο EP "People Wanna See" τον Μάρτιο του 2015 μέσω της Frontyard Records, σήμανε την έναρξη της πορείας ενός από τα πιο ποιοτικά εγχώρια σχήματα για τον συγκεκριμένο ήχο, ποιότητα την οποία αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία στις υπνωτιστικές ζωντανές τους εμφανίσεις. (Facebook page)

THE BUZZDEALERS

Οι The BuzzDealers ξεκίνησαν την πορεία τους στις αρχές του 2015 παίζοντας ένα κράμα rock'n'roll και ψυχεδελικών blues, με garage και funk πινελιές. Το πρώτο demo τους ηχογραφήθηκε λίγο μόλις καιρό μετά την ίδρυσή τους, φέρνοντάς τους επί σκηνής σε αρκετά γνωστά μαγαζιά σε Αθήνα και επαρχία, αλλά και σε σημαντικά εγχώρια festivals, όπως τα Schoolwave 2015, Φεστιβάλ Αμαρουσίου, Backyard Festival κ.α. Η 60s και 70s αισθητική ντύνεται με έναν σύχρονο ηχητικό προσανατολισμό και πιασάρικες rock'n'roll γκρούβες, αναδύονται μέσα από ένα πάντρεμα μπαρουτοκαπνισμένων blues και ασυγκράτητου ερωτισμού, φέρνοντας στο φως ένα υλικό υψηλής ποιότητας.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

342319-711610.jpg
SuperSoul + 7-Odds + The BuzzDealers στο Ίλιον Plus
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30) * Τιμή εισιτηρίου €5