Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Gautier και Ηλίας Βαμβακούσης και Χριστίνα Συριοπούλου trio στον χώρο τέχνης -Ισμός

339882-707008.jpg

Color and Melody days @ Ismos

Ο χώρος τέχνης -Ισμός ξεκινάει τον Φεβρουάριο το αφιέρωμά του σε μελωδίες, με ένα ακουστικό ντουέτο από δυο εξαίρετους μουσικούς, τον Gautier και τον Ηλία Βαμβακούση, ενώ η βόκαλιστ Χριστίνα Συριοπούλου θα παρουσιάσει με το τρίο της το jazz πρότζεκτ “Straight ahead”. Οι μελωδίες συνοδεύονται με τα χρώματα από την έκθεση ζωγραφικής Selected Works του Θωμά Τουρναβίτη.

Ο Gautier, έχοντας στο ενεργητικό του δύο προσωπικούς δίσκους, Babylon και Pink Cinnamon και ευρύτερα γνωστός από το Home, Way down low και τη συνεργασία του με τη Μαριέττα Φαφούτη στο You Give Me Love, ανακαλύπτει νέους δρόμους, επηρεασμένος από μουσικές του κόσμου. Ο υπέροχος τραγουδοποιός Ηλίας Βαμβακούσης, ασχολείται με τη μελοποίηση ποίησης και τις ενορχηστρώσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το Νίκο Ξυδάκη και τη Μαρίζα Κωχ. Στο δεύτερο προσωπικό του δίσκο Κάποια Μέρα, συμμετέχουν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Στάθης Δρογώσης. Μαζί με τον Gautier, δημιουργούν ένα σχήμα με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού σε ξένα και ελληνικά τραγούδια, το οποίο θα παρουσιάσει διασκευές σε διάφορες γλώσσες και βέβαια με προσωπικά τραγούδια από τους δίσκους τους.

Η Χριστίνα Συριοπούλου είναι μουσικός, με έντονη παρουσία στη Jazz σκηνή της Αθήνας. Συνεργάζεται με τον Γιώργο Κοντραφούρη στην Κέρκυρα, ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια και βοηθός καθηγητή στο τμήμα Jazz του ΙoNancy Wilsonrald, Anita 'o' Day και νίου πανεπιστημίου. Mαζί με τους Κώστα Κλάγκο στο κοντραμπάσο και το Νίκο Ευστρατίου στην κιθάρα, παρουσιάζουν το  “Straight ahead”, ένα πρότζεκτ αφιερωμένο στην traditional jazz, με έντονες επιρροές από τις Sarah Vaughan, Εlla Fitzerald, Anita 'o' Day και Nancy Wilson, στο  ύφος της μουσικής των 40s’ και early 50s’.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου: Gautier και Ηλίας Βαμβακούσης

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Χριστίνα Συριοπούλου trio

Ανοιχτά 20.30 με 00.30 - live: 21.30-23.30

Είσοδος: 5 Ε

Ο Θωμάς Τουρναβίτης φοίτησε στο εργαστήρι του γλύπτη Νίκου Στέφου (1997-1999). Το 2005 αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Ντέρμπι (UK) με BA in FINE ARTS (DP) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σε αντίστοιχη σχολή Philharmonie στο Βερολίνο (2006). Το 2013 έγινε επίσημο μέλος της καλλιτεχνικής κοινοτητας του Σαράγεβο (Ulubih). Μέχρι σήμερα ζεί και εργάζεται στο Aτελιέ του στον Πειραιά. Με έντονη συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει στον –ισμό 25 επιλεγμένα ζωγραφικά έργα από τις σειρές “Cyclopia”, “Idols” και “Thalassa©”, δουλεμένα με λάδι σε καμβά και χαρτί.

Κυριακή 12 & 19 Φεβρουαρίου: Θωμάς Τουρναβίτης, Selected Works

16.00-20.00

Είσοδος ελεύθερη

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

339882-707008.jpg
Gautier και Ηλίας Βαμβακούσης και Χριστίνα Συριοπούλου trio στον χώρο τέχνης -Ισμός
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σάββατο 11 και 18 Φεβρουαρίου 2017 * Gautier και Ηλίας Βαμβακούσης Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: Χριστίνα Συριοπούλου trio * Ανοιχτά 20.30 με 00.30 * live: 21.30-23.30 * Είσοδος: 5 €