Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Γιώργος Λιτσικάκης - 4LT στο six dogs

320550-629883.jpg

Ο Γιώργος Λιτσικάκης και οι 4LT σε μία κοινή συναυλία, θα παρουσιάσουν κομμάτια από τις προσωπικές τους δουλείες και επιλεγμένες «πειραγμένες» διασκευές.

Έχοντας ολοκληρώσει την 1η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δεν πειράζει», ο Γιώργος Λιτσικάκης επιστρέφει σε έναν κύκλο συναυλιών που παρουσιάζει τα «πληρωμένα από τον χρόνο» τραγούδια του. Στο πλευρό του οι Νικηφόρος Παπαναγής στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Χρήστος Βίγκος στα τύμπανα, ο Κώστας Σταθάκης στο ηλεκτρικό Μπάσο και ο Άλκης Μπλουκίδης σε μια έκτακτη συμμετοχή στην ηλεκτρική κιθάρα. Το είδος της μουσικής του εντάσσεται σε αυτό που ονομάζεται grunge ή εναλλακτικό rock με αρκετά στοιχεία post rock. Το ύφος χαρακτηρίζουν τα σκληρά κιθαριστικά riff που εναλλάσσονται με νωχελικές μελωδίες, η εσωτερικότητα του στίχου και η λυρικότητα, που συνθέτουν ένα μουσικό ξέσπασμα συναισθημάτων.

Οι 4LT είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από τα αδέλφια Πάνο και Γιάννη Βαρβατσούλη (κιθάρα, φωνή αντίστοιχα) και τον Αλέξη Κρητικό (μπάσο). Το 2010 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP "Mr Time". Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του EP, το line up της μπάντας αποκτά τη σημερινή του μορφή με τον Αντώνη Καναρά (ex.Shock absorber) να παίρνει θέση στα τύμπανα. Tον Νοέμβριο του 2014 η μπάντα παρουσίασε το δεύτερο ομώνυμο EP της. Το 2015, βρίσκει τους 4LT να κάνουν live για την προώθηση της δουλειάς τους σε Αθήνα και επαρχία, και να δουλεύουν σε καινούργιο υλικό.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

320550-629883.jpg
Γιώργος Λιτσικάκης - 4LT στο six dogs
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 * στις 21:00 * Είσοδος: 5 ευρώ