Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μόρτες στο Ίλιον Plus

320301-629528.jpg

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε «πρωτοποριακά» μονοπάτια υπόσχονται οι «Μόρτες», ένα συγκρότημα που έχει ήδη ξεχωρίσει με τα εξαιρετικά του «παντρέματα», παρουσιάζοντας το άλμπουμ «Η εκδίκηση της Ροκιάς» από τη σκηνή του Ίλιον Plus, το αγαπημένο στέκι της Αθήνας, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, με πολλούς guest έκπληξη!

Οι Μόρτες είναι μια παρέα μουσικών, μια μπάντα που αποτελείται από φίλους με κοινή αγάπη στα μπλουζ, το ροκ και το ρεμπέτικο. Βασίζεται σε μια ιδέα του Άγη Νικολακόπουλου (πρώην Alter Ego/Εν Ψυχρώ) που είναι και ο τραγουδιστής, βασικός συνθέτης και στιχουργός του συγκροτήματος.

Μαζί του ο Γρηγόρης Μουμτζής στην κιθάρα, ο Γιώτης Κύτταρης στην κιθάρα και slide guitar, ο Άκης Πετρινιώτης στο μπάσο, ο Γιάννης Βερούχης στα τύμπανα και ο Θωμάς Σύγγας στο μπουζούκι. Ο κόσμος τους γνώρισε από «Τα Μπλουζ του Καραγκιόζη», ένα τραγούδι που κέρδισε τις εντυπώσεις, με ένα μοναδικό πάντρεμα ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου με το μπουζούκι και το μπαγλαμά, μια συνάντηση δύσης και ανατολής, παρόντος και παρελθόντος. Η μουσική τους συνδυάζει τα blues, την country, το rock, την jazz ακόμα και το swing, με το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το δημοτικό. Ο στίχος ελληνικός, θυμίζει «άλλες εποχές». Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό ταίριασμα διαφορετικών μουσικών, όπου τίποτα δε ακούγεται «εκτός θέματος» και όλα μοιάζουν να αλληλοσυμπληρώνονται.

Στο νέο τους άλμπουμ περιλαμβάνονται πέντε συνθέσεις του συγκροτήματος αλλά και τρεις μοναδικές, πρωτότυπες ερμηνείες σε κλασσικά τραγούδια: «Οι Θαλασσινοί» του Γιώργου Ζαμπέτα, «Μικρός Αρραβωνιάστηκα» του Μάρκου Βαμβακάρη και «Ο Απόκληρος» του Βαγγέλη Γερμανού.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα Έναρξης: 22.00

Είσοδος: 6 ευρώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

320301-629528.jpg
Μόρτες στο Ίλιον Plus
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 * Ώρα Έναρξης: 22.00 * Είσοδος: 6 ευρώ