Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

The Day After: με τον Rahaan στο Ρομάντσο

320000-629134.jpg

THE DAY AFTER

with Rahaan [US]

Breakin Moves [GR]

SoulSeduction [GR]

O Rahaan είναι από αυτούς τους DJ, των οποίων η γνώση γύρω από το είδος της ντίσκο είναι τόσο βαθιά, που σε κάνει να νιώθεις αδαής/αστοιχείωτος μετά το άκουσμα ενός από τα DJ set του. Η εξαιρετική τεχνική του στο βινύλιο αλλά και η εντυπωσιακή ενέργεια του πάνω στα deck, τον έχει ταξιδέψει από τα πιο underground club του Σικάγο μέχρι τα μεγαλύτερα πάρτι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Έχοντας παίξει σε αναρίθμητα event, η μουσική του Rahaan, πλέον αποτελεί ένα δόγμα, με απαιτητικούς υποστηρικτές που θέλουν τα πάρτι τους εκλεκτικά, με δυνατό γκρουβ και αυθεντική, εκρηκτική, soulful ντίσκο.

Ο Rahaan θεωρείται πλέον, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο πολυταξιδεμένους και περιζήτητους disc jockeys. Στο Τhe Day After, υπόσχεται να τιμήσει τον τίτλο που του έχει απονέμει η Redbull ως DJ των DJ, χαρίζοντας ένα σπάνιο σετ που αναπόφευκτά θα σε οδηγήσει στο dancefloor/ disco, garage, house set λίγο πιο κάτω από το έδαφος.

Τον Rahaan θα συνοδέψουν οι Breakin Moves και SoulSeduction.

The Day After. Η μέρα μετά δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια!

Στο the DAY AFTER εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί βρίσκονται στο Ρομάντσο εκπροσωπώντας την ηλεκτρονική dance σκηνή μέσα από εμπνευσμένα set. 

Αντέχεις την επόμενη μέρα;

Rahaan [US/ Street Edits, Lumberjacks In Hell]

Στους underground ντίσκο κύκλους, ο Rahaan θεωρείται κάτι σαν αφανής ήρωας. 

Η μουσική του πορεία ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80, στην άνοδο της house μουσικής στην Αμερική, όπου μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους DJ, σε υπόγεια και σοφίτες του Σικάγο. Σύντομα άρχισε να διοργανώνει τα δικά του πάρτι ως μέλος της ομάδας Chuck Brothers, με τη φήμη του να μεγαλώνει, μέσα από σημαντικά residencies σε club όπως τα The Spot’ και ‘Buddha Lounge’. Ανά τα χρόνια, έχει κάνει edit σε μερικά από τα πιο κλασσικά disco και house μουσικά κομμάτια. Τα edits και οι παραγωγές του χαρακτηρίζονται από soul, boogie, jazz και funk διακυμάνσεις και έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές όπως η KAT Records, η Lumberjacks in Hell, η Stilove4music και η δική του, Street Edits. 

Έχει παίξει σε μερικά από τα πιο διάσημα club της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής, ενώ mix του έχουν ακουστεί σε σταθμούς όπως οι The Heat, Deep House Page και Boiler Room.

Breakin Moves [Nous]

Ο Breakin Moves aka Rusty Brown παίζει μουσική από το 1997. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο VM Radio, όπου και έκανε εκπομπές για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαύρη μουσική από τα τέλη των 50's μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και σε όλες τις επιρροές της στη λευκή μουσική σκηνή. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο vinyl digging εντός και εκτός συνόρων, ψάχνοντας κυρίως από τζάζ και ντίσκο μέχρι acid house μέχρι minimal techno.

SoulSeduction [OBM Rec]

Ως έφηβος, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο SoulSeduction άρχισε να συλλέγει δίσκους acid jazz, soul, funk, jazz, disco και house, ενώ λίγο αργότερα άρχισε να παίζει μουσική. Έκτοτε το πάθος του για τη μουσική εκφράζεται μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς και μέσω set σε bar και club σε όλη την Ελλάδα. Έχει παίξει δίπλα σε διάσημους DJ και μουσικούς παραγωγούς ανά τα χρόνια, όπως οι David Morales, Giorgio Moroder, Eddie C.

Ταυτόχρονα, έχει επιμεληθεί την παραγωγή πολλών guest mix, set και κομματιών για δισκογραφικές εταιρίες, όπως OBM Rec. και Melodram Recordings, ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως ο γαλλικός Le Rituel, ο νεοϋορκέζικος TSONYC 'The Sound of New York City', και ο βρετανικός Soul-Radio. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται πυρετωδώς με την παραγωγή και ιδιαίτερα το editing ήδη υπαρχόντων κομματιών.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 

Ώρα προσέλευσης: 23.00 

Είσοδος: 8 ευρώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

320000-629134.jpg
The Day After: με τον Rahaan στο Ρομάντσο
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 * Ώρα προσέλευσης: 23.00 * Είσοδος: 8 ευρώ