Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Omi Unit στο Poμάντσο

318613-627319.jpg

Η Innersense Productions Athens, γιορτάζοντας την εικοσάχρονη παρουσία της στην drum n’ bass σκηνή της Ελλάδας, και το Ρομάντσο, υποδέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον OM UNIT, το Βρετανό DJ και παραγωγό που έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο συνεπείς και πρωτότυπους εκπροσώπους της bass κουλτούρας . Τον Om Unit θα συνοδεύσουν οι Cryogenics, Junior SP., Bluez και Winjer.

OM UNIT [UK/ Civil Music/ Planet Mu/ Exit/ Metalheadz]

Ο Βρετανός Jim Coles, ή αλλιώς Om Unit, είναι ένα από τα πιο hot και συνάμα φρέσκα ονόματα της παγκόσμιας Bass Culture. Ο πιο πολυποίκιλος και ευρηματικός παραγωγός των τελευταίων 5 ετών, με ήχο που κινείται ανάμεσα στο dubstep, το footwork, το jungle και το drum’n’bass, με χαρακτηριστικό τον κινηματογραφικό ήχο, τις καινοτόμες ιδέες και την ασυμβίβαστη ποιότητα.

Οι κυκλοφορίες του στις θρυλικές Metalheadz, Exit Records, Planet Mu, Civil Records, αλλά και στο προσωπικό του label, την Cosmic Bridge, αποτελούν διαπιστευτήρια ενός καλλιτέχνη που ήρθε για να μείνει. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι η αγαπημένη επιλογή των Boiler Room, XLR8R, FACT Magazine, Dummy, LuckyMe, Electronic Explorations, Clash Magazine, Computer Music και πολλών άλλων μέσων.

Ήδη μέσα σε 5 χρόνια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής, όπως Mark Pritchard, Doc Scott, Sam Binga, Machinerum, Danny Breaks, Daedelus, Om’Mas Keith, Fracture, Starkey, Ital Tek, Kromestar, Adam Freeland, VIVEK Dabrye, Kashmere, Foreign Beggars, μεταξύ άλλων.

Τα DJ sets του είναι ένας καθρέφτης των παραγωγών του και των επιρροών του. Ένα μαγικό ταξίδι με κύριο και κοινό χαρακτηριστικό τις χαμηλές συχνότητες. Τα decks του Fabric, καθώς και των κορυφαίων club ανά τον κόσμο, το ξέρουν και τον ξέρουν καλά.

Καιρός να τον ανακαλύψει και η Αθήνα.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

318613-627319.jpg
Ο Omi Unit στο Poμάντσο
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 * Ώρα προσέλευσης: 23.00 * Είσοδος: 8 ευρώ