Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

The Road Miles και οι Huge Dwarf στο six d.o.g.s

318416-626960.jpg

Οι Road Miles κυκλοφορούν το πρώτο τους full length album με τίτλο “Gold And Shadows” και το γιορτάζουν με ένα live release party το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο six d.o.g.s.

Μετά το ντεμπούτο EP τους “Hues Of Grit”, οι Road Miles αποτυπώνουν τις μουσικές τους διαδρομές σε ένα full length με πέντε κομμάτια, τα οποία ηχογραφήθηκαν live σε μπομπίνα, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, υπό την παραγωγή του Άλεξ Μπόλπαση.

Σε ένα σκοτεινά blues rock ψυχεδελικό μοτίβο, οι μακροσκελείς συνθέσεις ντύνονται δυναμικά από υπνωτικούς ρυθμούς και μελωδικές κιθάρες που αναδύουν μυρωδιά μεστού, παλαιωμένου ουίσκι. Σαν σε φιλμ νουάρ, οι ιστορίες των δαιμόνων του William Blake εξιστορούνται με τόλμη και πάθος από γυναικεία φωνητικά.

Το “Gold And Shadows” αδιαμφισβήτητα σε ταξιδεύει. Σε ταξιδεύει μίλια μακριά, σε σκοτεινές λεωφόρους του έρημου αμερικάνικου Νότου, ανασηκώνοντας σκόνη και παραμορφωμένα riffs. 

Το solo project "Huge Dwarf" ξεκίνησε σαν μια ιδέα που έγινε πράξη το 2014. Ψυχεδέλεια και ambient ύφος δημιουργούνται μέσα από τον ήχο μιας κιθάρας με πολλά reverb και fuzz, loops και samples. Στοιχεία blues και post ολοκληρωνουν τον ήχο του Huge Dwarf. Το πρώτο official EP κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

318416-626960.jpg
The Road Miles και οι Huge Dwarf στο six d.o.g.s
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 * Ώρα 21:00 * Είσοδος: 3 ευρώ