Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Cemetery Dance + Addiction στο six d.o.g.s

318403-626943.jpg

Cemetery Dance Live w/ Addiction

Με αφορμή την mini περιοδεία τους στο πλευρό των Αμερικάνων Warrior Soul και λίγο μετά τη κυκλοφορία του νέου τους EP “No Saviour’s Ground”, που διαδέχθηκε το άκρως επιτυχημένο full length “Poser Zombies” του 2013, οι Αθηναίοι punk’n’roll metallers CEMETERY DANCE, ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s, για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να κάψουν το stage.

Όσοι δεν τους γνωρίζετε θα εντυπωσιαστείτε από τις περγαμηνές τους, μιας που ως βετεράνοι της εγχώριας σκηνής του σκληρού ήχου (το σχήμα αποτελείται από πρώην μέλη των Nightfall, U.N.S.I.N., Nocta, Mopar, Skysent LU και άλλων) αλλά και ως αεικίνητη και ανεξάντλητης ενέργειας δύναμη, οι CEMETERY DANCE φροντίζουν να μας απασχολούν κάθε τόσο, με ποιοτικές κυκλοφορίες βινυλίου και καταιγιστικά live εντός και εκτός έδρας.

Η κυκλοφορία του “Poser Zombies” το 2013 αποκλειστικά σε βινύλιο, όπως και η διανομή του σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Ιαπωνία από την Connecting Music, οδήγησε το album σε ένα εύκολο και γρήγορο sold out και τους ίδιους σε μια ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Βρετανούς θρύλους του NWOBHM, Blitzkrieg, κερδίζοντας σε κάθε σταθμό της τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τώρα, με το φρέσκο “No Saviour’s Ground” στις αποσκευές τους και με κεκτημένη ταχύτητα από την άκρως επιτυχημένη εμφάνισή τους στο πλευρό των Warrior Soul τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα, οι CEMETERY DANCE αλώνουν και πάλι το γνώριμο έδαφος του six d.o.g.s. Αυτή τη φορά θα συνοδεύονται από τους ανερχόμενους sleaze rockers ADDICTION, που μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτο album τους και την support εμφάνιση στο πλευρό των Γερμανών Bonfire, ξεκινούν και πάλι τις συναυλίες. Οι ζωντανές εμφανίσεις των ADDICTION είναι εθιστικές και γεμάτες ενέργεια κι έτσι αδιαμφισβήτητα αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για το εναρκτήριο έναυσμα μιας άκρως διασκεδαστικής rock’n’roll βραδιάς.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

318403-626943.jpg
Cemetery Dance + Addiction στο six d.o.g.s
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 * στις 21:00 * Είσοδος: 5 ευρώ