Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Needless: Trus’ me w/ Chevy, Black Athena στο six d.o.g.s.

Needless: Trus’ me w/ Chevy, Black Athena

113037-224133.jpg

Needless: Trus’ me w/ Chevy, Black Athena

Τo πρώτο Needless της φετινής σεζόν στο six d.o.g.s, προσκαλεί στο πολυσυλλεκτικό dance stage της οδού Αβραμιώτου, έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη του παγκόσμιου dance underground. O λόγος για τον Βρετανό DJ και παραγωγό, Trus’ me. Μαζι του οι πρώτοι που έκαναν γνωστό τον Trus’me στο Αθηναικό κοινο, Black Athena, καθώς και ο resident DJ του Needless, Chevy. Με καταγωγή από το μουσικόφιλο Manchester, που τον βοήθησε σε νεαρή ηλικία να καλλιεργήσει το υψηλής αισθητικής γούστο του, ο David Wolstencroft-οπως είναι το κανονικό του όνομα, δημιουργεί μουσική την τελευταία δεκαετία. Με μουσικούς άξονες το house και το techno και βαθιά αγάπη και επιρροές από την μαύρη μουσική εν γένει, ο Trus’ me είναι υπεύθυνος για τρία προσωπικά albums, πάμπολλα single και remixes, με έναν ξεχωριστό deep, soulfull και disco ήχο, που υποστήριξαν DJs, μεγαθήρια όπως οι Ashley Beedle, Juan Atkins και Gilles Peterson, μεταξύ άλλων. Το 2009 ίδρυσε το δικό του label, με το όνομα Prime Numbers, που γρήγορα καθιερώθηκε στη συνείδηση των DJs και μουσικόφιλων, με την προοδευτική ματιά του στη dance. Καλλιτέχνες όπως Move D, Actress, Linkwood, Motorcity Drum Ensemble, Chez Damier, Amp Fiddler και Dam Funk μεταξύ άλλων κυκλοφόρησαν μουσική στην εταιρεία του ή συνεργάστηκαν μαζί του, ανεβάζοντας το status της. Οι τελευταίες κυκλοφορίες του, καθώς και η συνεχείς DJ εμφανίσεις του, τον διατηρούν σε πρώτο πλάνο μέχρι και σήμερα.

Οι Black Athena είναι οι σημαιοφόροι του μαύρου διαγαλαξιακού ήχου μέσα στο χρόνο. Έχοντας σαν αφετηρία το “The F0nk” πηδούν από πλανήτη σε πλανήτη κηρύττοντας το ευαγγέλιο της μουσικής τους, με τη βοήθεια ενός ασημένιου τουρμποκίνητου SL1200MK2. Φανταστείτε τον J Dilla, τον Moodymann και τον Matt 'Jam' Lamont εγκλωβισμένους σε ένα ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στη Φωκίωνος Νέγρη. Αυτός είναι ο ήχος των Black Athena το 2020. Οι Black Athena είναι πλάσματα της νύχτας και ζουν στο διαδίκτυο, δυο φορές την εβδομάδα στον Αθήνα 9,84, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου διοργανώνουν τα 'Cloud City' concept parties τους και σε μερικά από τα καλύτερα bars και clubs της αρχαίας πόλης.

www.facebook.com/BlackAthenaPhaseII

Ο Βασίλης Σεβδαλής ή αλλιώς Chevy έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα bar, club και festival της χώρας, έχει πλαισιώσει δημοφιλείς ξένους καλλιτέχνες, έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους αξιόλογους Έλληνες DJs και παραγωγούς και έχει συμμετάσχει σε ή διοργανώσει αμέτρητα parties. Ψηφιακή soul, ηλεκτρονικό funk, νέο - disco, house, techno, electro, σύγχρονα edits σε παλιότερα κομμάτια και dance classics, ή αλλιώς ηλεκτρονική μουσική σε ένα μοντέρνο dance fusion, o ήχος που προωθεί με πάθος, πάνω από μια δεκαετία. Αυτό τον καιρό ‘τρέχει’ το Needless mobile party, και διατηρεί τα DJ residencies του στα αγαπημένα του spots στην πόλη.

Σάββατο 14 Noεμβρίου 2015

μετά τα μεσάνυχτα

είσοδος 7 ευρώ