Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Allochiria & Sun Of Nothing στο Ρομάντσο

113020-224093.jpg

Οι Allochiria και οι Sun Of Nothing, δύο συγκροτήματα με δυνατή σκηνική παρουσία και σαρωτικό μεταλλικό ήχο, θα ανεβάσουν τους τόνους, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, σε ένα live γεμάτο ακραίες παραμορφώσεις και θεαματικά riffs.

Allochiria

Οι Allochiria είναι μια post-sludge μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2008, και το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της ομώνυμο ΕΡ. Αρχές του 2014,

κυκλοφόρησε την πρώτη της full-length κυκλοφορία, με τον τίτλο “Omonoia”. Η μουσική των Allochiria συχνά συνδέεται με τους Neurosis, Isis, Amenra και Cult of Luna, ενώ η θεματολογία των συνθέσεών τους αφορά στον άνθρωπο ως κοινωνικό ον, τη διαφθορά που τον χαρακτηρίζει στη σύγχρονη κοινωνία και τις μάταιες προσπάθειές του να ξεφύγει από τη ρουτίνα.

Sun Of Nothing

Οι Sun Of Nothing καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ηχητική ταυτότητα που είναι τόσο προσωπική όσο και ριζοσπαστική. Μια black metal μπάντα με πειραματικά/doom/drone/post punk/sludge στοιχεία που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 1999. Στο ιστορικό τους μετράνε τρία album με πιο πρόσφατη αυτή του “The Guilt Of Feeling Alive”.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 3 ευρώ