Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μίμης Πλέσσας & Δάκης στο στο Half Note

Μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία των εμφανίσεών τους στη λίμνη Βουλιαγμένης και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ο Μίμης Πλέσσας και ο Δάκης έρχονται στο Half Note. Πέρασαν «Τόσα Καλοκαίρια» από «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» που ο Δάκης μας ταξίδεψε με τις μελωδίες του Μίμη Πλέσσα …. «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα…» τo περιμέναμε όλοι ….αφού μας το χρωστάνε από το 1968 να συναντηθούν επί σκηνής , ο κορυφαίος συνθέτης με τον διαχρονικό ερμηνευτή! Ο Δάκης ερμηνεύει «Στιγμές» του Μίμη Πλέσσα….

112647-223383.jpg

Μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία των εμφανίσεών τους στη λίμνη Βουλιαγμένης και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ο Μίμης Πλέσσας και ο Δάκης έρχονται στο Half Note.

Πέρασαν «Τόσα Καλοκαίρια» από «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» που ο Δάκης μας ταξίδεψε με τις μελωδίες του Μίμη Πλέσσα …. «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα…» τo περιμέναμε όλοι ….αφού μας το χρωστάνε από το 1968 να συναντηθούν επί σκηνής , ο κορυφαίος συνθέτης με τον διαχρονικό ερμηνευτή!

Ο Δάκης ερμηνεύει «Στιγμές» του Μίμη Πλέσσα….

«Στιγμές» που γέννησαν τη συνεργασία τους

«Στιγμές» από τη μουσική πορεία του Συνθέτη αλλά και

«Στιγμές» σε 7 γλώσσες αφού ο Δάκης θα ερμηνεύσει από το album «Moments» κορυφαία τραγούδια του Μίμη Πλέσσα όπως το «Ποια νύχτα σ’έκλεψε» και το «Ένας Ουρανός μ’αστέρια «στα αγγλικά , «Ποιος το ξέρει » και «Αν σ’αρνηθώ αγάπη μου » στα γαλλικά, «Η πρώτη μας νύχτα» στα ιταλικά, «Αστέρι αστεράκι» στα βραζιλιάνικα, «Τις χάντρες» στα αραβικά και πολλές άλλες επιτυχίες όπως δεν τις έχετε ξανακούσει!!!

Μίμης Πλέσσας: πιάνο

Πάνος Δέρβος: πλήκτρα

Δάκης: Ερμηνεία

Φιλική Συμμετοχή Έλενα Περβαινά

Επιμέλεια προγράμματος: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Τις Τετάρτες 4, 11 & τις Πέμπτες 5, 12 Νοεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ) 20 ευρώ (τραπέζι) 25 ευρώ (VIP)