Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Tolis Q + Zoo Roo + Teo Mavroploulos στο six d.o.g.s

 Τα Q-Sessions και ο Tolis Q επιστρέφουν στο gig space του six d.o.g.s για ένα local DJs night. Καλεσμένοι του Tolis Q αυτή τη φορά το dj τρίο των Zoo Roo και ο Teo Mavropoulos.

111363-220811.jpg

 Τα Q-Sessions και ο Tolis Q επιστρέφουν στο gig space του six d.o.g.s για ένα local DJs night. Καλεσμένοι του Tolis Q αυτή τη φορά το dj τρίο των Zoo Roo και ο Teo Mavropoulos.

Οι Zoo Roo είναι μια καλλιτεχνική έξαρση, ένα μεγάλο πάρτι, ένα ολόκληρο show. Πίσω από το project Zoo Roo κρύβονται οι: Evangelos Vita, Elias Argiropoulos και Kouki Dee, που το 2011 ένωσαν τις μουσικές τους αδυναμίες στην house και την techno με ένα κοινό σκοπό: να τις μοιραστούν (και να τις χορέψουν) με ανθρώπους που έχουν το ίδιο γούστο. Από την αρχή της καριέρας τους έχουν εμφανιστεί δίπλα σε διεθνή ονόματα της μουσικής σκηνής όπως: Subb-An, Siopis, Matthias Tanzmann, Steve Bug, Lee Curtiss, Mathew Jonson, Fur Coat, dOP, Kenny Glasgow (Art Department), Martin Buttrich, Ramon Tapia, Sebo k, Satoshi Tomiie κ.α.

Ο Teo Mavropoulos είναι βασικό ιδρυτικό μέλος του Mountain Gathering festival αλλά και του project Speak Easy. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Βέροια το 1999 και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, όπου μένει τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει παίξει, σε αμέτρητες βραδιές, δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Echonomist, Alex Dimou, Tolis Q, Mikele, Cj Jeff, Thodoris Triantafulloy, Nick Devon, Jose Amba, Tonny Lasar, Elias Tzikas, Junior Pappa, Jonn, Monkylo κ.α.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο εμπνευστής των Q-Sessions parties, Tolis Q, που θα παρουσιάσει υλικό από προσωπικές του παραγωγές αλλά και επιλογές από αγαπημένους καλλιτέχνες από τον χώρο της deep, tech house και techno.

Tρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μετά τα μεσάνυχτα

Είσοδος ελεύθερη