Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Απάνεμα στο Χίλιες και Δυο Νύχτες

Το μουσικό σχήμα Απάνεμα επιστρέφει στις εμφανίσεις στο κέντρο της πόλης! Μετά από ένα ήρεμο καλοκαίρι με έκτακτες εμφανίσεις στην Αμοργό, επιστρέφουν στο αγαπημένο τους χειμωνιάτικο στέκι, στο κέντρο της Αθήνας, με αγαπημένα έντεχνα λαικά τραγούδια. Οι Απάνεμα, με ήχο κατά βάση ακουστικό, παίζουν τα πιο αγαπημένα τραγούδια από Έλληνες καλλιτέχνες (Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Κραουνάκη, Τσιτσάνη, Νταλάρα, Διονυσίου, Βιτάλη κα.) σε ένα 3ωρο πρόγραμμα που είναι ενορχηστρωμένο με 2 κιθάρες, μπουζούκι, φλάουτο και 3 φωνές (2 αντρικές, 1 γυναικεία).

110713-219462.jpg

Το μουσικό σχήμα Απάνεμα επιστρέφει στις εμφανίσεις στο κέντρο της πόλης! Μετά από ένα ήρεμο καλοκαίρι με έκτακτες εμφανίσεις στην Αμοργό, επιστρέφουν στο αγαπημένο τους χειμωνιάτικο στέκι, στο κέντρο της Αθήνας, με αγαπημένα έντεχνα λαικά τραγούδια.

Οι Απάνεμα, με ήχο κατά βάση ακουστικό, παίζουν τα πιο αγαπημένα τραγούδια από Έλληνες καλλιτέχνες (Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Κραουνάκη, Τσιτσάνη, Νταλάρα, Διονυσίου, Βιτάλη κα.) σε ένα 3ωρο πρόγραμμα που είναι ενορχηστρωμένο με 2 κιθάρες, μπουζούκι, φλάουτο και 3 φωνές (2 αντρικές, 1 γυναικεία).

Σύνθεση:

Γιάννης Οικονόμου στην κιθάρα και το τραγούδι,

Γιώργος Ντινάκος στην κιθάρα και το μπουζούκι,

Θωμαή Καπαγερίδου στο τραγούδι,

Χάρης Χατζής στο τραγούδι και

Αγγελική Ζούπα στο φλάουτο.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ώρα 22:30

Είσοδος 5 ευρώ