Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Φωτεινή Βελεσιώτου και Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ξανανταμώνουν στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή. Ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική δισκογραφία και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ελληνική δισκογραφία. Στην παρέα τους θα βρίσκεται η τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Οδυσσέας Μαυρομάτης και μια ομάδα νέων μουσικών με φρέσκο ήχο και άριστη χημεία.

109126-216297.JPG

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ξανανταμώνουν στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή. Ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική δισκογραφία και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ελληνική δισκογραφία.

Στην παρέα τους θα βρίσκεται η τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Οδυσσέας Μαυρομάτης και μια ομάδα νέων μουσικών με φρέσκο ήχο και άριστη χημεία.

Φιλική Συμμετοχή: Πάνος Παπαΐωάννου στο τραγούδι «Τα μεροκάματα».

Από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή

Είσοδος: 13€ μπύρα-κρασί

Ώρα προσέλευσης: 22:30