Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Digitized After Party στο Ρομάντσο

108569-215175.jpg

Digitized After Party

συναυλία / dj set

Space Blanket (live)

Karamix & Nikisot

Lady Chan

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το Digitized συναντά το Ρομάντσο για ένα άκρως ηλεκτρονικό After Party αφιερωμένο στο ψηφιακό σύμπαν. Προσοχή! Ο ήχος θα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση.

Το Digitized είναι το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού για το χώρο της δημιουργίας στα ψηφιακά μέσα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνέδριο στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών κι εργαστήρια πρακτικής κατεύθυνσης στο κολλέγιο Βακαλό.

Το διήμερο έρχεται να κλείσει στο Ρομάντσο. Σύνεδροι και ομιλητές, designers και developers, άνθρωποι του marketing και της τέχνης θα συγκεντρωθούν για τις καθιερωμένες μετα-συνεδριακές κουβέντες, τις επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά κυρίως για να απολαύσουν ζωντανή μουσική από τους υπέροχους Space Blanket και DJ Sets από τους Karamix & Nikisot και την Lady Chan.

Space Blanket

Ένα ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής από την Αθήνα που συστήθηκε στο κοινό με μια σειρά εκρηκτικών οπτικοακουστικών εμφανίσεων και την ανεξάρτητη κυκλοφορία του EP Cosmic σε βινύλιο το 2012. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από βαριές μπότες και αναλογικά συνθεσάιζερ και με αφετηρία τη γαλλική nu-disco σκηνή. Το δίδυμο abdul και biscuit εξερευνάει τα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής του σήμερα με αναφορές στις δεκαετίες των 80’s και 90’s. Διακρίθηκαν για το remix τους στο Bird1 των Underworld, άνοιξαν την μεγάλη συναυλία των Depech Mode στο Terravibe της Μαλακάσας και συμμετείχαν στην sold out εμφάνιση του Grammatik στην Αθήνα. Σε μερικούς μήνες παρουσιάζουν το πρώτο τους LP σε βινύλιο με τίτλο “ΚΑΛΕΜΙ”.

Σαββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη