Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Tareq και Ilia Darlin στο six d.o.g.s

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ο Tareq και η Ilia Darlin, θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν το #KIDSOFCHAOS 2. Ο Tareq θα παρουσιάσει τα νέα τραγούδια από το άλμπουμ FISH και η Ilia Darlin θα μας δώσει μια γεύση από την επερχόμενη δουλειά της, που ετοιμάζει αυτή την εποχή στο Λος Άντζελες. Την βραδιά θα ανοίξει ο Niadoka με ενα live mash-up set από παλιά και καινούργια r&b και grime κομμάτια.

108294-214716.jpg

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ο Tareq και η Ilia Darlin, θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν το #KIDSOFCHAOS 2.

Ο Tareq θα παρουσιάσει τα νέα τραγούδια από το άλμπουμ FISH και η Ilia Darlin θα μας δώσει μια γεύση από την επερχόμενη δουλειά της, που ετοιμάζει αυτή την εποχή στο Λος Άντζελες.

Την βραδιά θα ανοίξει ο Niadoka με ενα live mash-up set από παλιά και καινούργια r&b και grime κομμάτια.

O Tareq, Eλληνοϊορδανός καλλιτέχνης, έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της μουσικής με το ένα χέρι στο πιάνο και το άλλο τυλιγμένο γύρω από ένα άλτικορνο. Οι κλασικές σπουδές του αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μια πολύπλευρη καριέρα στη μουσική. Στο ενεργητικό του μετράει δύο άλμπουμ, τα «Dark Room» με το συγκρότημα του TechSoir και «Cocoon» ως σόλο καλλιτέχνης, και πάρα πολλά remixes για A-list διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι Casey Spooner, Creep, Gala, Marsheaux, Kid Moxie και Mighty Mouse. Στο six d.o.g.s θα παρουσιάσει τραγούδια από το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο Fish, μια ηλεκτρονική συλλογή pop τραγουδιών που έχει την αίσθηση ενός υποβρύχιου ταξιδιού και στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως οι Natassa Bofiliou, Marietta Fafouti, Ilia Darlin, Marina Satti, Esterina & RSN.

Η Ilia Darlin θα παρουσιάσει δείγματα της νέας της δουλειάς μέσα από έναν συνδυασμό ήχου, κίνησης, προβολών και θεάτρου. Στόχος του εγχειρήματος είναι μια συναισθησιακή εμπειρία για το κοινό. Ο νέος της δίσκος θα περιλαμβάνει κομμάτια που έγραψε με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα παραγωγό Daniel Heath (Lana Del Rey – “Blue Jeans”, “Ultraviolence”, “Big Eyes”), στο Λος Άντζελες.

Ο Νiadoka είναι μουσικός παραγωγός και DJ. Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και έχει ρεμιξάρει πολλά κομμάτια τους. Τα releases του έχουν κυκλοφορήσει σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες όπως επίσης και σε δύο labels του Βερολίνου και του Σίδνεϊ. Η τελευταία του δουλειά σαν Niadoka ήταν ένα κομμάτι στην πολύ αγαπημένη κυκλοφορία της ΕΜΙ «Πειράζοντας την Μελίνα» ενώ παράλληλα με το καινούργιο του project ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο EP. Για το event ετοιμάζει ένα live mash-up set από παλιά και καινούρια r&b και grime κομμάτια.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα 22:00

Είσοδος 5 ευρώ