Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Δήμος Αναστασιάδης στον Ιανό

Live παρουσίαση άλμπουμ στο δισκοπωλείο του Ιανού. Ο τραγουδιστής και συνθέτης Δήμος Αναστασιάδης, έχοντας διανύσει μεγάλη απόσταση στην ελληνική δισκογραφία με δίσκους όπως το «Αντίθετη Τροχιά» και το «Άλλος Εγώ», κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το άλμπουμ «Ίδια Μάτια», από το οποίο έχουν ήδη βγει τραγούδια-επιτυχίες όπως τα «Μείνε Δίπλα Μου», «Αχ Ελένη», «Αν Τολμάς», «Περιμένω Να ‘Ρθεις» και «Ίδια Μάτια».

108270-214682.jpg

Live παρουσίαση άλμπουμ στο δισκοπωλείο του Ιανού.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Δήμος Αναστασιάδης, έχοντας διανύσει μεγάλη απόσταση στην ελληνική δισκογραφία με δίσκους όπως το «Αντίθετη Τροχιά» και το «Άλλος Εγώ», κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το άλμπουμ «Ίδια Μάτια», από το οποίο έχουν ήδη βγει τραγούδια-επιτυχίες όπως τα «Μείνε Δίπλα Μου», «Αχ Ελένη», «Αν Τολμάς», «Περιμένω Να ‘Ρθεις» και «Ίδια Μάτια».

Το άλμπουμ περιέχει έντεκα εκλεκτά κομμάτια, όλα -εκτός από δύο- σε μουσική του ίδιου του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της νέας γενιάς κι αυτή τη φορά μας εκπλήσσει ξανά με τις μοναδικές μουσικές του.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα 18:00

Είσοδος ελεύθερη