Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Inconsistencies w/ Satelights στο six d.o.g.s

101462-202283.jpg

Inconsistencies Live w/ Satelights

DJ Sets by: Eazy [ADC, Swagstafari, Symposium] + Digital Riot[Nervous Records]

Οι Inconsistencies θα βρεθούν στην σκηνή του six d.o.g.s για το summer show τους μαζί με τους Satelights. Η βραδιά θα κλείσει με ένα ξέφρενο DJ set από τους Eazy και Digital Riot.

Οι Inconsistencies δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2014, ως προσωπικό project του Ηλία Μπόγδανου. Tο single ’Sailed Away’ συμμετείχε στον διαγωνισμό της Red Bull «Bedroom Jam», τον οποίο και κέρδισε, με αποτέλεσμα οι Inconsistencies να βρεθούν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς στο stage του Ejekt Festival παρέα με τους Kasabian, Editors, White Lies, Paul Kalkbrenner και Darkside. Toν περασμένο Σεπτέμβριο οι Inconsistencies ταξίδεψαν στο Λονδίνο, με αφορμή την ηχογράφηση του ντεμπούτου τους EP, ‘When Everything Must Go’, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Red Bull Studios. Το EP κυκλοφόρησε από την Playfalse Records τον Απρίλιο με ήχο που κινείται σε acoustic-alternative rock διάθεση, με κάποια από τα κομμάτια να ξυπνάνε upbeat χορευτικά ένστικτα, ενώ άλλα να φέρνουν σε νοσταλγικά late summer απογεύματα. Πρόσφατα εμφανίστηκαν στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τον Robbie Williams.

Οι Satelights είναι ένα αθηναϊκό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2013, συνδυάζοντας δημιουργικά τον αμερικάνικο ήχο με τις βορειοευρωπαϊκές εκφάνσεις του rock. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους και αφού κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP «Strings + Sticks» τον Δεκέμβρη του 2013 πλέον δουλεύουν πάνω στην επόμενη κυκλοφορία τους.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ώρα 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ