Ξεκίνησε με ψάρι και αστακομακαρονάδες, μικρόψαρα στο τηγάνι, σαρδέλα σχάρας, στη συνέχεια πρόσθεσε

Kαθημερινά ανοιχτό για καφέ και στη συνέχεια μεζέδες, τσίπουρα, ρακόμελα, ποτά ως αργά το βράδυ. Καθ
Πλούσιες ελληνικές γεύσεις. Μόνο βράδυ, Κυριακή μόνο μεσημέρι, Δευτέρα κλειστά.
Θεωρείται ο βασιλιάς του κοτόπουλου αλλά σερβίρει και σπιτικά μαγειρευτά και σούβλα.. Π/Σ ζωντανή μο
Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με σπεσιαλιτέ τον κόκορα, μαγειρεμένο σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Α
Από τις πιο παλιές ταβέρνες της Αθήνας, στο κέντρο της πόλης και πολύ κοντά στην Κεντρική Αγορά. Στε