ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου υπογράφει το μενού στο νέο στέκι του Κολωνακίου όπου το fine dining διασταυ
Σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1870, δύο βήματα από την Ακρόπολη, μπορείτε να απολαύσετε τον καφ
Όταν η τέχνη συναντά την τεχνική μιλάμε για την εξειδίκευση στην μπουγάτσα με φύλλο αέρος, το χωριά
Ένας χώρος που έχει βάλει τη σφραγίδα του στην καρδιά του Κολωνακίου, επαναπροσδιορίζοντας την έξοδο
Η σεφ Μαριάννα Μπόικου και η τεχνολόγος τροφίμων Κυριακή Αγρίτη είναι τα κορίτσια που βρίσκονται πίσ
Η ιδέα ήταν ένα bar-μεζεδοπωλείο που να τους χωράει όλους: οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι να τρώνε
Στον κατάλογο θα βρεις 20 λαχταριστά burgers χωρισμένα στις κατηγορίες “Beef Patties”, “Pulled Pork”