Γάλα και γιαούρτι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς για το σπίτι, το δρόμο ή για επιτόπου. Ό,τι περισσε
![85152-177400.jpg 85152-177400.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2015/01/09/85152-177400_0.jpg)
Γάλα και γιαούρτι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς για το σπίτι, το δρόμο ή για επιτόπου. Ό,τι περισσε
Από τα εστιατόρια talk of the town της πόλης. Πέντε καταξιωμένοι σεφ (Ν. Καραθάνος, Περικλής Κοσκινά
Μεσογειακά πιάτα, σνακς, καφέδες, ποτά σε έξτρα ειδυλλιακό περιβάλλον το οποίο είναι μαγευτικό σε όλ
Μοντέρνο εστιατόριο με ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο ισόγειο του Ιασώ. Ανοιχτά από το πρωί έως
Υπέροχο ντεκόρ με εγγλέζικες νότες, από πέρσι που άνοιξε σταθερό σημείο συνάντησης όλου του κοσμικού
Πολλά χρόνια παράδοσης, τα τελευταία μετακόμισε λίγο πιο κάτω. Η ελληνική ταβέρνα όπως την ξέρουμε,
Αρέσει τόσο σε αυτούς που αγαπούν με πάθος την ιαπωνική κουζίνα, όσο και σε αυτούς που είναι πιο επι