All day γαλλικό μπιστρό, με τον Δημήτρη Σταμούδη στα της κουζίνας και τον Πέτρο Κωστόπουλο να βάζει
ΨΑΡΙ
Η ομάδα του The Clumsies δημιούργησε ένα καφενείο μοντέρνας κοπής με ποτό και φαγητό που υπογράφει ο
Από την ομάδα του Ombra, του wine bistrot του Ψυχικού, εδώ σε πιο «dinner» κατάσταση, με κρασιά δική
Το The Saint Kitchen έχει ανοίξει τις πόρτες του εδώ και λίγες εβδομάδες και έφερε αυτό που έλειπε σ
Nigiri με σολομό, σαλάτα από φύκια, maki rolls, ιδιαίτερα pita rolls που κλείνουν όλες τις γεύσεις τ
Με αληθινή, όπως παλιά γεύση και artisan φιλοσοφία, είναι ο παράδεισος για όσους έχουν πάθος με το π
Όνομα εμπνευσμένο από τον επαναστάτη Μεξικανό Πάντσο Βίγια, θέα στη θάλασσα και τα κότερα, πολύχρωμο
Πεζοδρόμιο και stools για κρασί και μεζεδάκια κάτω από τα δέντρα, μέσα ανοιχτές τζαμαρίες, μαξιλάρες