Στην κουζίνα του Πόλας τα καλύτερα της μαμάς-γης συναντιούνται με την τέχνη του Ινδού σεφ. Το αποτέλ
ΨΑΡΙ
Εντυπωσιακός χώρος για το εστιατόριο που έστησε ο Δημήτρης Λίτινας με τη συνδρομή του Kirios Criton
Ανοίγει από τις 8 το πρωί κι εσύ στην αρχή θα πας για τον καταπληκτικό espresso, τον Pasqualini. Στη
Μια υπέροχη αυλή με πλατάνια και μια…κατσαρόλα που βγάζει καθημερινά όλα τα ελληνικά μαγειρευτά. Μαζ
Από το μπαλκόνι θα χαζέψεις την πλατεία Κεφαλαρίου, στα πιάτα θα απολαύσεις αυθεντική ιταλική κουζίν
Ένας χώρος μοντέρνος και φιλόξενος με 120 ετικέτες μπύρας και τα κατάλληλα συνοδευτικά πιάτα.
Το "Μπαρμπουνάκι" μας καλοσωρίζει στον μαγικό κόσμο των θαλασσινών και των ψαρικών μέσα από τα πεπει
Το "Μπαρμπουνάκι" μας καλοσωρίζει στον μαγικό κόσμο των θαλασσινών και των ψαρικών μέσα από τα πεπει