Συνδυασμός μπιστρό και ελληνικής ταβέρνας. Με έμφαση στην καλή πρώτη ύλη και τα προϊόντα από μικρούς
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ
Συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο. Στον κατάλογο υπάρχουν γεύσεις, συνταγές και ιδέες που παραπέμπ
Καλοί μεζέδες με φρέσκα υλικά που καλύπτουν όλα τα γούστα, είτε προτιμάτε το κρέας είτε τα θαλασσινά
Μερακλής ξυλόφουρνος, καταπληκτικός σεφ, υπέρτατες pizza γεύσεις, ανοιχτό από τη 1 το μεσημέρι έως τ
Ελληνικές γεύσεις και φρέσκο φαγητό, με απλότητα στη συνταγή, καθαρότητα στη γεύση, κι ένα σούπερ ντ
Αδελφάκι του «Da Leonardo», στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής. Magnifico! Το μενού ανανεώνεται διαρκώς κα
Το εστιατόριο «Ακαδημία» στην Αγίου Μηνά πέρα από φίνα πιάτα και κουζίνα διαθέτει και μια ιστορία πο
Μαυροπίνακας και αίσθηση σχολικής αίθουσας, βιβλιοθήκες και ράφια με βιβλία, τραπεζάκια και καθίσματ
Τα πιάτα του διεκδικούν τον τίτλο του απόλυτου lamb gourmet. Παραπέμποντας σε έναν πανάρχαιο τρόπο μ