Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο τα γλυκά δημιουργούνται καθημερινά από την αρχή, χωρίς τη βοήθεια έτοιμων
ΙΤΑΛΙΚΗ
Ένα ζαχαροπλαστείο με ιστορία μισού αιώνα. Η σπεσιαλιτέ του είναι το προφιτερόλ, το οποίο έρχονται μ
Δεν σταματούν ποτέ να δημιουργούν η Μπόνα και η Βίκυ, οι ιδιοκτήτριες στο αγαπημένο αυτό στέκι της Σ
Το κατάστημα Εσκιμώ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1977 και από τότε μας προσφέρει όχι μόνο
Ένα γλυκοπωλείο στη σκιά της Ακρόπολης με κολασμένα γλυκά. Δοκίμασε οπωσδήποτε το γαλακτομπούρεκο.
Κλασικό στέκι για τροφαντούς λουκουμάδες, όπου η ζύμη τους παρασκευάζεται κάθε μέρα ακολουθώντας κατ
Το Resto 21 έχει υπέροχο καφέ (το χαρμάνι είναι δικό του!), που θα απολαύσεις παρέα με ένα πληθωρικό
Αγαπημένο στέκι στο Περιστέρι, φημίζεται για τον καλοφτιαγμένο καφέ του, τα κρύα πιάτα και τα cockta