Ξεχωριστοί μεζέδες από διάφορες γωνιές της Eλλάδας-σουξέ τα μπριζολάκια.
![peri-ousias.jpg peri-ousias.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2017/12/11/peri-ousias.jpg)
Σε παλιό παγκρατιώτικο σπίτι, με νοσταλγική ατμόσφαιρα. Στα πιάτα μεζεδάκια και νοστιμιές, στα ποτήρ
Χύμα κρασί και καθηγητές από το Πάντειο που έρχονται για τα μαγειρευτά -μύθος το κοκκινιστό με τις μ
Kαθημερινά ανοιχτό για καφέ και στη συνέχεια μεζέδες, τσίπουρα, ρακόμελα, ποτά ως αργά το βράδυ. Καθ
Πλούσιες ελληνικές γεύσεις. Μόνο βράδυ, Κυριακή μόνο μεσημέρι, Δευτέρα κλειστά.
Θεωρείται ο βασιλιάς του κοτόπουλου αλλά σερβίρει και σπιτικά μαγειρευτά και σούβλα.. Π/Σ ζωντανή μο
Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με σπεσιαλιτέ τον κόκορα, μαγειρεμένο σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Α