Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας έκανε χαμό από την πρώτη μέρα που άνοιξε χάρη στα φαντασμαγ
Pastry shops
Madame Fraise
Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας έκανε χαμό από την πρώτη μέρα που άνοιξε χάρη στα φαντασμαγ
Πώς είναι η funky εκδοχή της ταβέρνας; Αυτό το ερώτημα απαντά τούτο το ωραίο γαστρονομικό στέκι του
Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο τα γλυκά δημιουργούνται καθημερινά από την αρχή, χωρίς τη βοήθεια έτοιμων
Ένα ζαχαροπλαστείο με ιστορία μισού αιώνα. Η σπεσιαλιτέ του είναι το προφιτερόλ, το οποίο έρχονται μ
Δεν σταματούν ποτέ να δημιουργούν η Μπόνα και η Βίκυ, οι ιδιοκτήτριες στο αγαπημένο αυτό στέκι της Σ
Το κατάστημα Εσκιμώ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1977 και από τότε μας προσφέρει όχι μόνο
Ένα γλυκοπωλείο στη σκιά της Ακρόπολης με κολασμένα γλυκά. Δοκίμασε οπωσδήποτε το γαλακτομπούρεκο.