Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες
![Wood Wood](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2019/05/13/wood.jpg)
Το πιο αυθεντικά γαλλικό εστιατόρια του Νέου Ψυχικού από τον Alain Parodi, γνώριμου εδώ και χρόνια σ
Κάτω στη Μητροπόλεως και πάνω στην πλατεία κάνει θραύση όχι μόνο στους πολλούς τουρίστες αλλά και στ
Είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 8.30 το πρωί για έναν καλοφτιαγμένο καφέ, ενώ η κουζίνα αρχίζει να
H παραθαλάσσια ταβέρνα είναι ανοιχτή εποχικά και παρουσιάζει τοπικές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Mεζέδες κ
Στο Grand Hyatt και πάνω στο roof top απλώνεται το εστιατόριο Grand, αδελφό με το εστιατόριο Interni