Σύγχρονο εστιατόριο, που επικεντρώνεται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σύγχρονες γαστρονομικές
ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ
Το καινούργιο μεζεδοπωλείο του Αλέξη Γεωργούλη δεν στάζει μόνο μέλι, αλλά και οινόμελο, τσίπουρο Τυρ
Eνα αυθεντικό steak house βασισμένο στην αμερικανική παράδοση όσον αφορά το είδος του κρέατος και επ
Ήρθε από την Θεσσαλονίκη κι έφερε το μπουγατσάν, ένα μιξάζ μπουγάτσας και κρουασάν, και άλλες πολλές
Ζουμερά burgers, λαχταριστά steaks, αυγά και πατάτες, cocktails, γλυκά και signature dishes εναλλακτ
Δυο φίλοι από το σχολείο δημιούργησαν ένα ιταλικό εστιατόριο για όλες τις ώρες της ημέρας. Σε ένα β
Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για την ελληνική δημιουργική κουζίνα του. Λεπτές γεύσ
Το κατάστημα του Κολωνακίου απέκτησε αδερφάκι. Εξίσου προσιτό, με ανάλογο μινιμαλιστικό ντεκόρ, η ca
Στις προτάσεις των menu συναντάς εκλεκτές ποικιλίες καφέ και τσαγιού και ενημερωμένη λίστα κρασιών κ