Ένα ακόμη εστιατόριο από τον Επαμεινώνδα Σκορπιδέα και τον Δημοσθένη Μισεντζή, δίπλα στο επίσης δικό
ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ
Βρίσκεται στον διασημότερο πλακόστρωτο πεζόδρομο του Θησείου. Απλώνεται σε δύο ορόφους που συνδυάζου
Η πρώτη self service μπιραρία της Αθήνας με κάθε τραπέζι να έχει 2 προσωπικές κάνουλες, μια Lager κα
Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Central, προσφέρει θέα σε Ακρόπολη και Πλάκα, με τον επισκέπτη να στέκε
Φρέσκο, καθημερινό φαγητό που κάποιος μπορεί να βρει στους δρόμους της Λατινικής Αμερικής. Tacos, bu
Τα φαγητά παρασκευάζονται μαζί με επιλεγμένους μαγείρους από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη Μανώλη και την γ
Ένα εστιατόριο-μπιραρία στο κέντρο της Αθήνας, με ζεστό και φιλόξενο χώρο που ανοίγει από το πρωί γι
Στην κουζίνα του Πόλας τα καλύτερα της μαμάς-γης συναντιούνται με την τέχνη του Ινδού σεφ. Το αποτέλ