Στο bar-restaurant του Δημήτρη Παπά τόσο το μενού όσο και ο σχεδιασμός είναι ένα μείγμα παραδοσιακής
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ
Στο bar-restaurant του Δημήτρη Παπά τόσο το μενού όσο και ο σχεδιασμός είναι ένα μείγμα παραδοσιακής
Χώρος ζεστός, φιλόξενος και πάνω απ' όλα γεμάτος γεύσεις και αρώματα από τα παλιά. Με παράδοση από τ
Χώρος ζεστός, φιλόξενος και πάνω απ' όλα γεμάτος γεύσεις και αρώματα από τα παλιά. Με παράδοση από τ
Χώρος ζεστός, φιλόξενος και πάνω απ' όλα γεμάτος γεύσεις και αρώματα από τα παλιά. Με παράδοση από τ
Σκοπός είναι η προώθηση της υγιεινής διατροφής μέσω της ποιότητας των πρώτων υλών και κατ' επέκταση
Σκοπός είναι η προώθηση της υγιεινής διατροφής μέσω της ποιότητας των πρώτων υλών και κατ' επέκταση
Ένα διαφορετικό street food με φαγητό αποκλειστικά στο wok, όπως ακριβώς το βρίσκει κανείς στις υπαί
Ένα διαφορετικό street food με φαγητό αποκλειστικά στο wok, όπως ακριβώς το βρίσκει κανείς στις υπαί