Mεγάλη οικογενειακή ταβέρνα, πανόραμα ελληνικών μαγειρευτών, και κρεατικά σχάρας και πολύ συχνά φρεσ

Ό,τι έχει κάθε μέρα η ψαριά, δηλαδή «μικρόψαρα» (εξαιρετικό τηγάνι) - μπορεί να βρεις και πελαγίσια.
Kέρασμα τσίπουρο και ελιές για καλωσόρισμα. Στη συνέχεια πιάτα ελληνικής κουζίνας με σύγχρονη ματιά.
Kέρασμα τσίπουρο και ελιές για καλωσόρισμα. Στη συνέχεια πιάτα ελληνικής κουζίνας με σύγχρονη ματιά.
Kέρασμα τσίπουρο και ελιές για καλωσόρισμα. Έμφαση στο κρέας αλλά συχνά και φρέσκα θαλασσινά. Aπό τι
Kέρασμα τσίπουρο και ελιές για καλωσόρισμα. Στη συνέχεια πιάτα ελληνικής κουζίνας με σύγχρονη ματιά.