Ένα zero-waste εστιατόριο ψαριών και θαλασσινών στον Κεραμεικό
![Manu: Δημιουργική, μοντέρνα ψαροφαγία Manu: Δημιουργική, μοντέρνα ψαροφαγία](/images/480x480/3/jpg/files/2024-03-14/2-2.jpg)
Το καινούργιο απόκτημα των σεφ Σωτήρη Κοντιζά και του συνεργάτη του Κώστα Πισσιώτη (Nolan), προτείνε
Η επιστροφή ενός θρυλικού club! Στη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα σεφ ο Νίκος Θωμάς, στα του μπαρ σ
Το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι! Το μενού