Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Κρεας

Street Steaks & More

Street Steaks & More

Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street Ταβέρνα) η οποία έχει καθιερώσει την ποιοτική value for money κρεατοφαγία µε εξαιρετικά κρέατα πρώτης ποιότητας. Iδανική επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος.

Ακτή Κουµουνδούρου 12

2104121881

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Νέα Διαγώνιος
Νέα Διαγώνιος

Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος έχει καθιερωθεί

Milioni Meat & Grill
Milioni Meat & Grill

Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ

Thanasis 1948
Thanasis 1948

Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα

Ananias
Ananias

Το ψαγµένο κρεατοφαγικό εστιατόριο-ροτισερί του Αµαρουσίου, όπου θα βρεις το πιο πληθωρικό κρεατοφαγ

Ox Athens
Ox

Το υπέροχο Ox μόλις άνοιξε πίσω από το Χίλτον, για να μας παρουσιάσει μία αλλιώτικη προσέγγιση της π

DB.one
DB.one

Σε ένα φιλόξενο χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, ο ταλαντούχος σεφ Ulash Tunc, μαζί με την ομάδα του, μας

Έμπα Στο Ψητό
Έμπα Στο Ψητό

Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες

Ο Καλοφαγάς
Ο Καλοφαγάς

Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης

Meat the Stars
Meat the Stars

Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ

La Meat Maison
La Meat Maison

Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον

xhma_1.jpg
ΧΗ.ΜΑ.

Εδώ και 15 χρόνια τα αδέλφια Τόλης Μπρικές (Χημικός) και Μπάμπης Μπρικές (Μαθηματικός) απευθύνονται

dsc_5211.jpg
Πρίγκιπας

Ο Πρίγκιπας, ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε δεύτερο κατάστημα στον Άλιμο

Βασιλική
Βασιλική

Στον κατάλογο θα βρείτε πολλά και ωραία, αλλά στην περίπτωση που είστε αναποφάσιστοι,  δοκιμάστε το

Wood
Wood

Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες

Fine Mess
Fine Mess

To οδοιπορικό στον Αμερικάνικο Νότο και το ταξίδι των 6 εβδομάδων και 21.000 χιλιομέτρων σε 39 πολιτ

50282443_423473674859491_2494480253481648128_n.jpg
Beef n' Reef

Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά