Αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο με σεφ και ιδιοκτήτη τον Ιταλό Marco Serra, ο οποίος και επιμελείται το

Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Belle Époque Suites, το Prac•sitele δεν άργησε να γίνει στέκι και must visit προορισμός στο κέντρο, προσφέροντας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στον αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη. Μεγάλο σε νοστιμιά και σε ταπεραμέντο, σερβίρει χειροποίητα ζυμαρικά σε κλασικές γραμμές με μικρά twist, πίτσα με προζυμένιο ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης και ωραία κρασιά.
Στο Prac·sitele που μόλις άνοιξε μέσα στα στενά του Συντάγματος θα ευχαριστηθείς καλή ιταλική κουζίνα με έμφαση στα ποιοτικά υλικά
Διάβασε την κριτική2107000720
Αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο με σεφ και ιδιοκτήτη τον Ιταλό Marco Serra, ο οποίος και επιμελείται το
Ιταλικό εστιατόριο με πίτσες 36ωρης ωρίμασης, πεντανόστιμα ριζότι και πιάτα ζυμαρικών.
Φοβερή πίτσα με ζυμάρι που ωριμάζει έως και 72 ώρες και είναι προζυμένιο. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσ
Σε έναν όμορφο χώρο, με φιλόξενους ανθρώπους, θα απολαύσετε την πίτσα «όπως πρέπει», χωρίς πολλά πολ
Εδώ θα δοκιμάσεις μοναδικές μακαρονάδες που γίνονται αποκλειστικά με φρέσκα ζυμαρικά.
Σε ένα πανέμορφο κτίριο του Μεσοπολέμου, εκεί όπου στεγάζεται το εμβληματικό V1935 luxury apartments
Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου,
Φημισμένη και βραβευμένη πιτσαρία με 30 χρόνια ιστορίας και με την τρίτη γενιά να συνεχίζει την παρά
Παραδοσιακή τρατορία με χτιστό ξυλόφουρνο, όπου ψήνεται (φανταστική) πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης
Η Zeas Pizza, από το 1973 στη Νέα Σμύρνη, είναι γνωστή για τη χειροποίητη ζύµη και την υπέροχη σάλτσ
Η Gloria Gati είναι το νέο ιταλικό εστιατόριο με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Παπακώστα στην Πλατεία