

Το ψαγµένο κρεατοφαγικό εστιατόριο-ροτισερί του Αµαρουσίου, όπου θα βρεις το πιο πληθωρικό κρεατοφαγικό concept κουζίνας που µπορείς να ονειρευτείς µιας και το έχει δηµιουργήσει ο maître του είδους, ο ανατρεπτικός σεφ Ηλίας Σκουλάς, µε βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie και την αργεντίνικη parilla που αποτελούν τις βασικές γαστρονοµικές κατευθύνσεις.
6944678264
Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος έχει καθιερωθεί
Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά