![Crescenses Viennoiserie Crescenses Viennoiserie](/images/272x272/3/jpg/files/2024-06-27/crescenses2.jpg)
![Crescenses Viennoiserie Crescenses Viennoiserie](/images/272x272/3/jpg/files/2024-06-27/crescenses2.jpg)
Στο γευστικό microbakery των Εξαρχείων, το προζύμι έχει την τιμητική του –δεν χρησιμοποιούν μαγιά–, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες, με τα άλευρα να έρχονται από έναν οικογενειακό πετρόμυλο στο Τορίνο και όλα τα υλικά από μικρούς παραγωγής της Ελλάδας: ξινομηζύθρα από την Κρήτη, πανσέτα από τις Σέρρες, λάδι από τη Μάνη κ.λπ. Από αυτό το φούρνο που εστιάζει στην third wave αρτοποιία, δεν θα φύγεις ποτέ ούτε πεινασμένος ούτε παραπονεμένος. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ψωμάκια ημι-ολικής με προζύμι, καρβέλι πολύσπορο –οι σπόροι αλέθονται με το άλευρο–, pala romana, απολαυστικές φοκάτσιες και sandwich ή χειροποίητες πίτες, όλα με την υπογραφή της 12μελούς ομάδαςτου Black Salami.
Ατµοσφαιρικό µπιστρό µε αυθεντική αντίκα του 19ου αιώνα πίσω από την µπάρα του, αλλά και µε εξαιρετι
Brunch, lunch αλλά και breathtaking cocktails σε περιμένουν σε αυτό το ξεχωριστό στέκι της Πανόρμου.
Cozy και δροσερό περιβάλλον, ποικιλία και ποιότητα που σίγουρα σε κερδίζουν και πρωταγωνιστής τα περ
Αγαπημένο all day στέκι στον Κορυδαλλό, ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας (και της νύχτας).
Η διάσωση μιας γάτας ήταν αρκετή για να εμπνεύσει την ομάδα του Miru, από την οποία πήρε μάλιστα το