Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος έχει καθιερωθεί
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΑΠΟΨΕΙΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΕΛΛΑΔΑ
- ΚΟΣΜΟΣ
- TV & MEDIA
- SHOWBIZ
- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- ΣΚΙΤΣΑ
- COVID 19
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
- ΜΟΥΣΙΚΗ
- ΒΙΒΛΙΟ
- ΘΕΑΤΡΟ - ΟΠΕΡΑ
- ΧΟΡΟΣ
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- DESIGN & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
- MORE IN CULTURE
- ΓΕΥΣΗ
- HEALTH & FITNESS
- ΤΑΞΙΔΙΑ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ
- ΣΕΞ
- TV + SERIES
- ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
- LIFE IN ATHENS
- ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
- ΠΟΛΕΙΣ
-
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- All day & Snack
- American style & Burgers
- Asian
- Bar Restaurant
- Beer- Restaurant
- Ethnic
- Fusion
- Mexican
- Pastry shops
- Vegan
- Wine Restaurant
- Ανατολίτικη
- Βραζιλιάνικη
- Γαλλική
- Γιαπωνέζικη
- Διεθνής
- Ελληνική δημιουργική & σύγχρονη
- Ελληνική κλασική
- Εξοχικά
- Ινδική
- Ισπανική
- Ιταλική
- Κινέζικη
- Κρέας
- Κρητική
- Λιβανέζικη
- Μεζεδοπωλεία
- Μεσογειακή
- Παγωτά/ γλυκά
- Περσική
- Πολυσυλλεκτική
- Ρώσικη
- Σουβλάκι Grill
- Ταβέρνες
- Ταβέρνες με μουσική
- Τοπικές κουζίνες
- Τσέχικη
- Ψάρι
- Άγ. Ανάργυροι
- Αγ. Βαρβάρα
- Άγ. Δημήτριος
- Άγ. Ελευθέριος
- Αγ. Παρασκευή
- Άγ. Στέφανος
- Αγ. Σώστης
- Αθήνα
- Αιγάλεω
- Αίγινα
- Ακρόπολη
- Άλιμος
- Αμπελόκηποι
- Άνοιξη
- Άνω Λιόσια
- Αργυρούπολη
- Αρτέμιδα
- Άρτεμις
- Ασπρόπυργος
- Αττική
- Αφίδνες
- Αχαρνές
- Βάρη
- Βάρκιζα
- Βαρυμπόμπη
- Βόρεια Προάστια
- Βοτανικός
- Βούλα
- Βουλιαγμένη
- Βριλήσσια
- Βύρωνας
- Γαλάτσι
- Γέρακας
- Γκάζι
- Γκύζη
- Γλυκά Νερά
- Γλυφάδα
- Γουδί
- Δάφνη
- Δήλεσι
- Δραπετσώνα
- Δροσιά
- Δυτικά Προάστια
- Εκάλη
- Εκτός Αττικής
- Ελευσίνα
- Ελληνικό
- Ελληνορώσων
- Εξάρχεια
- Επίδαυρος
- Ζωγράφου
- Ηλιούπολη
- Ηράκλειο
- Θεσσαλονίκη
- Θησείο
- Θρακομακεδόνες
- Ίλιον
- Ιλίσια
- Ιωάννινα
- Καβούρι
- Καισαριανή
- Καλαμάκι
- Καλαμάτα
- Κάλαμος
- Καλλιθέα
- Καλύβια
- Καματερό
- Κάντζα
- Κέντρο
- Κερατσίνι
- Κηφισιά
- Κολωνάκι
- Κολωνός
- Κορυδαλλός
- Κορωπί
- Κουκάκι
- Κρυονέρι
- Κυψέλη
- Λαγονήσι
- Λαμπρινή
- Λαύριο
- Λουτράκι
- Λυκόβρυση
- Μακρυγιάννη
- Μαλακάσα
- Μαραθώνας
- Μαρκόπουλο
- Μαρούσι
- Μάτι
- Μέγαρα
- Μελίσσια
- Μενίδι
- Μεταμόρφωση
- Μεταξουργείο
- Μετς
- Μοναστηράκι
- Μοσχάτο
- Μπουρνάζι
- Ν. Κόσμος
- Ν. Φάληρο
- Ν. Ψυχικό
- Ναύπλιο
- Νέα Ερυθραία
- Νέα Ιωνία
- Νέα Μάκρη
- Νέα Σμύρνη
- Νέα Φιλαδέλφεια
- Νέα Φιλοθέη
- Νέα Χαλκηδόνα
- Νίκαια
- Νότια Προάστια
- Ξυλόκαστρο
- Ομόνοια
- Π. Άρεως
- Π. Φάληρο
- Παγκράτι
- Παιανία
- Παλαιά Φωκαία
- Παλλήνη
- Πανόρμου
- Παπάγου
- Πατήσια
- Πατησίων
- Πάτρα
- Πειραιάς
- Πειραιάς & Περίχωρα
- Πεντέλη
- Πέραμα
- Περιστέρι
- Πετράλωνα
- Πετρούπολη
- Πεύκη
- Πικέρμι
- Πλ. Αμερικής
- Πλ. Αττικής
- Πλ. Βικτωρίας
- Πλάκα
- Πολιτεία
- Πολύγωνο
- Πόρτο Ράφτη
- Πόρτο Χέλι
- Ραφήνα
- Ρέντη
- Ρουφ
- Σαλαμίνα
- Σαρωνίδα
- Σεπόλια
- Σούνιο
- Σπάτα
- Σταμάτα
- Σύνταγμα
- Σχοινιάς
- Ταύρος
- Υμηττός
- Υπόλοιπη Αττική
- Φάληρο
- Φιλοθέη
- Φιξ
- Χαϊδάρι
- Χαλάνδρι
- Χαλκίδα
- Χασιά
- Χίος
- Χολαργός
- Ψυρρή
- Ψυχικό
- Ωρωπός
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης, το οποίο ωριμάζει, κόβεται και ψήνεται εδώ. Ο κατάλογος διατηρεί κυρίως την αρχική του ταυτότητα, με όλα τα πιάτα που αγαπούν οι φανατικοί θαμώνες (θα γευτείς την καλύτερη ζουμερή σταβλίσια μπριζόλα που έχεις φάει ποτέ), αλλά και πιο σύγχρονες κοπές και προτάσεις, όπως ribeye Αμερικής, wagyu και sirloin.
2108040380
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά
Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ