Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος έχει καθιερωθεί
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΑΠΟΨΕΙΣ
- ΕΛΛΑΔΑ
- ΚΟΣΜΟΣ
- TV & MEDIA
- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- ΣΚΙΤΣΑ
- COVID 19
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
- ΜΟΥΣΙΚΗ
- ΒΙΒΛΙΟ
- ΘΕΑΤΡΟ - ΟΠΕΡΑ
- ΧΟΡΟΣ
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- DESIGN & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
- MORE IN CULTURE
- ΓΕΥΣΗ
- HEALTH & FITNESS
- ΤΑΞΙΔΙΑ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ
- ΣΕΞ
- TV + SERIES
- ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
- LIFE IN ATHENS
- ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
- ΠΟΛΕΙΣ
-
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- All day & Snack
- American style & Burgers
- Asian
- Bar Restaurant
- Beer- Restaurant
- Ethnic
- Fusion
- Mexican
- Pastry shops
- Vegan
- Wine Restaurant
- Ανατολίτικη
- Βραζιλιάνικη
- Γαλλική
- Γιαπωνέζικη
- Διεθνής
- Ελληνική δημιουργική & σύγχρονη
- Ελληνική κλασική
- Εξοχικά
- Ινδική
- Ισπανική
- Ιταλική
- Κινέζικη
- Κρέας
- Κρητική
- Λιβανέζικη
- Μεζεδοπωλεία
- Μεσογειακή
- Παγωτά/ γλυκά
- Περσική
- Πολυσυλλεκτική
- Ρώσικη
- Σουβλάκι Grill
- Ταβέρνες
- Ταβέρνες με μουσική
- Τοπικές κουζίνες
- Τσέχικη
- Ψάρι
- Άγ. Ανάργυροι
- Αγ. Βαρβάρα
- Άγ. Δημήτριος
- Άγ. Ελευθέριος
- Αγ. Παρασκευή
- Άγ. Στέφανος
- Αγ. Σώστης
- Αθήνα
- Αιγάλεω
- Αίγινα
- Ακρόπολη
- Άλιμος
- Αμπελόκηποι
- Άνοιξη
- Άνω Λιόσια
- Αργυρούπολη
- Αρτέμιδα
- Άρτεμις
- Ασπρόπυργος
- Αττική
- Αφίδνες
- Αχαρνές
- Βάρη
- Βάρκιζα
- Βαρυμπόμπη
- Βόρεια Προάστια
- Βοτανικός
- Βούλα
- Βουλιαγμένη
- Βριλήσσια
- Βύρωνας
- Γαλάτσι
- Γέρακας
- Γκάζι
- Γκύζη
- Γλυκά Νερά
- Γλυφάδα
- Γουδί
- Δάφνη
- Δήλεσι
- Δραπετσώνα
- Δροσιά
- Δυτικά Προάστια
- Εκάλη
- Εκτός Αττικής
- Ελευσίνα
- Ελληνικό
- Ελληνορώσων
- Εξάρχεια
- Επίδαυρος
- Ζωγράφου
- Ηλιούπολη
- Ηράκλειο
- Θεσσαλονίκη
- Θησείο
- Θρακομακεδόνες
- Ίλιον
- Ιλίσια
- Ιωάννινα
- Καβούρι
- Καισαριανή
- Καλαμάκι
- Καλαμάτα
- Κάλαμος
- Καλλιθέα
- Καλύβια
- Καματερό
- Κάντζα
- Κέντρο
- Κερατσίνι
- Κηφισιά
- Κολωνάκι
- Κολωνός
- Κορυδαλλός
- Κορωπί
- Κουκάκι
- Κρυονέρι
- Κυψέλη
- Λαγονήσι
- Λαμπρινή
- Λαύριο
- Λουτράκι
- Λυκόβρυση
- Μακρυγιάννη
- Μαλακάσα
- Μαραθώνας
- Μαρκόπουλο
- Μαρούσι
- Μάτι
- Μέγαρα
- Μελίσσια
- Μενίδι
- Μεταμόρφωση
- Μεταξουργείο
- Μετς
- Μοναστηράκι
- Μοσχάτο
- Μπουρνάζι
- Ν. Κόσμος
- Ν. Φάληρο
- Ν. Ψυχικό
- Ναύπλιο
- Νέα Ερυθραία
- Νέα Ιωνία
- Νέα Μάκρη
- Νέα Σμύρνη
- Νέα Φιλαδέλφεια
- Νέα Φιλοθέη
- Νέα Χαλκηδόνα
- Νίκαια
- Νότια Προάστια
- Ξυλόκαστρο
- Ομόνοια
- Π. Άρεως
- Π. Φάληρο
- Παγκράτι
- Παιανία
- Παλαιά Φωκαία
- Παλλήνη
- Πανόρμου
- Παπάγου
- Πατήσια
- Πατησίων
- Πάτρα
- Πειραιάς
- Πειραιάς & Περίχωρα
- Πεντέλη
- Πέραμα
- Περιστέρι
- Πετράλωνα
- Πετρούπολη
- Πεύκη
- Πικέρμι
- Πλ. Αμερικής
- Πλ. Αττικής
- Πλ. Βικτωρίας
- Πλάκα
- Πολιτεία
- Πολύγωνο
- Πόρτο Ράφτη
- Πόρτο Χέλι
- Ραφήνα
- Ρέντη
- Ρουφ
- Σαλαμίνα
- Σαρωνίδα
- Σεπόλια
- Σούνιο
- Σπάτα
- Σταμάτα
- Σύνταγμα
- Σχοινιάς
- Ταύρος
- Υμηττός
- Υπόλοιπη Αττική
- Φάληρο
- Φιλοθέη
- Φιξ
- Χαϊδάρι
- Χαλάνδρι
- Χαλκίδα
- Χασιά
- Χίος
- Χολαργός
- Ψυρρή
- Ψυχικό
- Ωρωπός
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση υπογράφει ο Patrick El Helou. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που δημιουργήθηκε για να χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε λάτρη του κρέατος, αλλά και σε όλους όσοι ψάχνουν μία ποιοτική επιλογή για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους, καθώς εκτός από ένα εκπληκτικό butchery είναι ταυτόχρονα ένα σύγχρονο, εκλεκτό delicatessen, αλλά κι ένα κορυφαίο… εστιατόριο!
2108087372
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά
Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ